Cancan ultimă oră

Teo Trandafir, dezvăluiri despre conflictul cu Iulia Albu. Ce s-a întâmplat între cele două

Publicat: 23 ian. 2022
Teo Trandafir este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România

Teo Trandafir este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. O fire sinceră, vedeta de la Kanal D a mărturisit că nu a avut o relaţie apropiată cu Iulia Albu, fosta sa colegă. Mai mult, între cele două ar fi avut loc şi câteva confruntări pe holurile trustului.

Iulia Albu și Teo Trandafir nu au ascuns niciodată faptul că nu au o relaţie apropiată. Mai mult decât atât, stilista a criticat-o în repetate rânduri pe prezentatoarea TV.

Într-o discuţie cu Andreea Marin, Teo i-a mărturisit acesteia o întâmplare care ar fi avut loc holurile de la Kanal D. Mai exact, moderatoarea a intrat peste Iulia în cabina sa şi i-a pus o întrebare legată de modul în care aceasta o salută atunci când o vede.

Între cele două au existat tensiuni și în trecut, după ce s-au criticat de multe ori ori la TV.

„Vrei să îți povestesc cu Iulia Albu? Iulia Albu trecea pe lângă mine și mă saluta cu «Hello!». Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină și am întrebat-o: «Duduie, dar de ce hello?». Nu mă iubește. Știi cum o duc?! Până la 100 de ani”, a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir, carieră de succes

În 1991, Teo Trandafir și-a început cariera la Fun Radio București, unde era angajată ca secretară. După un timp a devenit realizator de programe de știri. Doi ani mai târziu s-a angajat la Pro FM, unde a fost realizator-prezentator la emisiunea “Rondul de dimineață”. A ajuns la Tele 7abc în 1994, după care la Antena 1.

În anul 2000, Teo Trandafir a semnat cu ProTV, unde a devenit emblema postului. Începând din luna septembrie 2013, prezintă emisiunea “Teo show” la Kanal D.
Adauga un comentariu