Cancan ultimă oră

Teo Trandafir răspunde la cea mai incomodă întrebare. Noi dezvăluiri din viața moderatoarei de la Kanal D

Publicat: 18 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir răspunde la cea mai incomodă întrebare. Noi dezvăluiri din viața moderatoarei de la Kanal D
Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, a fost medic cardiolog, însă acum el este cel care are nevoie de ajutorul medicilor

Teo Trandafir este una dintre îndrăgite moderatoare de la noi, iar stilul său lejer, sincer și direct a făcut-o să intre rapid în inimile oamenilor, încă de la debutul în televiziune.

Cu sinceritatea-i caracteristică, Teo Trandafir a vorbit despre defectele pe care le are, dar și-a adus aminte cu drag și de o întâmplare amuzantă din carieră.

Teo Trandafir a recunoscut că este o persoană care ia uneori decizii pe care le regretă, este grăbită și chiar fixistă și că, în ciuda faptului că pare mereu o persoană plină de încredere în forțele proprii, lucrurile stau, de fapt, total invers.

„Mi-a sărit sufletul când i-am auzit vocea”

„Se întâmplă atât de multe lucruri neprevăzute la filmări! Să prezinți un invitat care nu este unde trebuie, pentru că a înțeles greșit unde ar fi trebuit să se afle. Sau s-a mai întâmplat să intre în platou prin altă parte și să mă sperie, mi-a sărit sufletul când i-am auzit vocea. Au fost foarte multe întâmplări de-a lungul anilor”, a povestit Teo Trandafir.

Cât despre capitolul defecte, Teo n-a stat mult pe gânduri și le-a expus, în cel mai sincer mod cu putință.

„Cred că sunt fixistă, grăbită uneori, iau decizii pe care le regret și nu am încredere în mine”, a mai spus îndrăgita moderatoare de la Kanal D.

Teo Trandafir a fost la un pas de moarte

Într-un interviu recent, Teo Trandafir a povestit despre cea mai dură perioadă din viața sa, din urmă cu 10 ani, când a fost la un pas să-și piardă viața.

Teo Trandafir s-a luptat ceva vreme cu o boală care îi pătrunsese în tot organismul, însă a avut încredere în Dumnezeu că totul va fi bine și s-a rugat mai mult pentru fiica ei Maia, decât pentru ea.

 

,,I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu și nu s-a pierdut niciuna”, a declarat Teo Trandafir.

 

„Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva. Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție…”, a mai adăugat prezentatoarea Kanal D.

 

Adauga un comentariu