Cancan ultimă oră

Teo Trandafir și Iulia Albu nu au o relație foarte bună: „Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină”

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir și Iulia Albu nu au o relație foarte bună Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină
Ștefan Farrell, organizatorul City Fashion Week, ”dă de pământ” cu vedetele din România, iarTeo Trandafir nu a scăpat ”netaxată”

Teo Trandafir și Iulia Albu nu se au la suflet una pe alta. Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” a povestit o întâmplare care a avut loc pe holurile de la Kanal D între ea și criticul vestimentar.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Andreea Marin a mărturisit că a fost ironizată de Iulia Albu. În cadrul acestei discuții, Teo Trandafir a intervenit și a povestit ce s-a întâmplat între ea și criticul de modă, pe holurile de la Kanal D.

Teo Trandafir a fost criticată în trecut de Iulia Albu

Teo Trandafir  a povestit o experientă pe care a avut-o cu Iulia Albu. Teo a povestit cum a intrat peste criticul vestimentar, chiar în în cabina sa, atunci când și aceasta lucra la Kanal D. Prezentatoarea TV a avut să-i pună o întrebare legată de modul în care este salutată de colega ei de trust.

„Vrei să îți povestesc cu Iulia Albu? Iulia Albu trecea pe lângă mine și mă saluta cu «Hello!». Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină și am întrebat-o: «Duduie, dar de ce hello?». Nu mă iubeșe. Știi cum o duc?! Până la 100 de ani”, a povestit Teo Trandafir.

Cele două vedete nu au ascuns faptul că nu au o relație prea bună

Între Teo Trandafir și Iulia Albu au mai existat tensiuni și în trecut. Cele două s-au criticat de multe ori la TV și nu au ascuns niciodată că nu au o relație prea bună. Fosta soție a lui Mihai Albu o critica des pe prezentatoare în 2013, iar la vremea respectivă se înțepau de fiecare dată când aveau ocazia.

Teo Trandafir își dorește implant mamar, dar îi e frică de anestezie

Prezentatoarea de la Kanal D și-ar pune implant mamar, însă îi este frică de anestezia generală. Vedeta a fost supusă la șase anestezii generale până în prezent.

„Spune care este partea corpului tău pe care ai schimba-o, dacă ai putea, chiar astăzi”, a spus Bursucu, colegul de emisiune al lui Teo Trandafir. „Sânii. Mai măruți. Implant mamar… vreau să îmi fac… balcoane. Mici, dar nu de toți banii. Da, îmi e frică. Îmi e frică de anestezia generală. Am avut vreo șase și încă îmi aduc aminte cum mă cheamă. La a șaptea vin la emisiune adusă”, a mărturisit prezentatoarea TV.

 

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu