Prima pagină » Cancan » Teo Trandafir, uimită când a văzut-o pe Irina Columbeanu în România: „Și fără buze, și fără gene”

Teo Trandafir, uimită când a văzut-o pe Irina Columbeanu în România: „Și fără buze, și fără gene”

18 iun. 2024, 15:15,
BZI.ro, în Cancan

Teo Trandafir a rămas uimită când a văzut-o pe Irina Columbeanu în România, adolescenta revenind în țară după 6 ani. Fiica Monicăi Gabor a fost așteptată la aeroport de tatăl ei, care nu o mai întâlnise de un an. Irina Columbeanu va petrece o săptămână în țara natală, mergând la Cluj și pe Valea Prahovei.

Vineri noapte, Irina Columbeanu a ajuns în România. La Aeroportul Henri Coandă, adolescenta a fost așteptată de tatăl ei, care a strâns-o în brațe după șase ani. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Teo Trandafir, uimită când a văzut-o pe Irina Columbeanu în România

Irina, în vârstă de 16 ani, s-a tuns scurt și este total diferită de cum și-o amintea tatăl ei. Și viața în America, alături de mama ei, e diferită de cea din România. Locuiește în Malibu, conduce o mașină de lux și merge la o școală de prestigiu.

Teo Trandafir a fost uimită când a văzut-o pe Irina Columbeanu în România. Adolescenta a venit în țară doar pentru o săptămână, pentru a-și vizita tatăl, rapid, după care se întoarce în America, unde locuiește cu mama ei, Monica Gabor.

În emisiunea „Follow Us” de la Kanal D2, Teo Trandafir a văzut și primele imagini cu Irina Columbeanu în România. Prezentatoarea a fost surprinsă de frumusețea adolescentei. Totodată, ea a și mărturisit că mai multe imagini cu revenirea Irinei Columbeanu în țară vor fi prezentate vineri, în emisiunea online a lui Adiță Voicu. El a fost la aeroport când Irinel Columbeanu s-a revăzut cu fiica lui.

Irina a crescut frumos

Cu această ocazie, Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după un an și a fost un moment emoționant.

„Asta mică e dulce și e normală. (…) Uită-te cât e de frumoasă și de dulce, și fără buze, și fără gene. Da, e un copil!”, a spus Teo Trandafir.

„Dacă ne gândim ce ținute am văzut la balurile de aici… Da, la 17 ani arată de 25”, a completat Ilinca Vandici, care a complimentat-o și ea pe Irina Columbeanu.

Totodată, în emisiunea ei, Teo Trandafir și-a amintit și de un moment de acum câțiva ani, când Irinuca era mică.

„Să îți povestesc ceva! Lucram la o altă televiziune și au venit Monica și Irinel cu un coșuleț în care era Irinuca după botez. Și acum o văd aici. Ce să zic?! E frumoasă”, a încheiat prezentatoarea.

În România, Irina Columbeanu stă doar o săptămână. Adolescenta, Irinel Columbeanu și prietenii lui au pornit într-o vacanță la Cluj, vor merge și pe Valea Prahovei, iar apoi revin la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024