Cancan ultimă oră

Teodora Becali îi calcă pe urme tatălui: A dat lovitura în imobiliare

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teodora Becali îi calcă pe urme tatălui A dat lovitura în imobiliare
Teodora Becali este fiica cea mare a lui Gigi Becali

Teodora Becali, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, pare a-i călca pe urme tatălui. Aceasta a dat o lovitură de milioane de euro după a vândut un teren.

Teodora Becali, în vârstă de 26 de ani, fiica cea mare a Luminiței și a lui Gigi Becali, a vândut familiei Cobâlaș, care deține grupul de firme Catted 2 hectare de teren. Firma care activități în domeniul imobiliarelor și în HoReCa vrea să construiască un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente în zona corporațiilor din Pipera. Pentru teren, fiica cea mare a lui Gigi Becali va primi peste 4,6 milioane de euro.

Teodora Becali
Teodora Becali este fiica cea mare a lui Gigi Becali

În ultima perioadă, Gigi Becali, împreună cu soțul Teodorei Becali, Mihai Theodor Mincu, a vândut mai multe terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari. Printre clienții familiei Becali s-a aflat și fostul preșewdinte al Ligi Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, care deține firma H4L Development. Numai de la fostul șef al LPF familia Becali a încasat peste 35 de milioane de euro.

Prin firma Becali Imobiliare, Gigi Becali și soțul Teodorei Becali vor ridica un ansamblu rezidențial cu aproximativ 200 de apartamente tot în Pipera.

Și fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, este implicată în afaceri imobiliare, aceasta făcându-și recent firma Alexandra Becali Imobiliare.

Teodora Becali
Teodora Becali este fiica cea mare a lui Gigi Becali

Teodora Becali, afaceri cu familia lui Tudor Cobâlaș

Terenul de 2 hectare vândut acum nu este primul pe care îl vinde acum Teodora Becali și Gigi Becali familiei Cobâlaș. În trecut, Grupul Catted a mai construit vreo 70 de case și apartamente în Pipera pe terenuri cumpărate tot de la familia Becali. De altfel, terenul pe care l-a achiziționat firma deținută de familia lui Tudor Cobâlaș este în continuarea celui unde au construit acele case și apartamente.

Potrivit proiectului, pe cele 2 hectare cumpărate de la familia Becali, familia Cobâlaș vrea să construiască mai multe clădiri cu două etaje, în total fiind vorba despre 140 de apartamente. În proiect este prevăzută și o suprafață de 234 de metri pătrați pentru spații comerciale.

Pentru construcția acestor clădiri de 2 etaje, familia Cobâlaș s-a asociat cu antreprenorul Adrian-Roland Țăruș.

Teodora Becali
Teodora Becali este fiica cea mare a lui Gigi Becali

S-a răcit relația dintre Teodora Becali și Mihai Mincu?

Teodora Becali s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu Mihai Mincu. Nunta fiicei cele mari a lui Gigi Becali a avut loc la Palatul Snagov și au participat aproape 700 de invitaţi. Potrivit celor spuse la vremea respectivă de Gigi Becali, nunta Teodorei ar fi costat aproape jumătate de euro.

Teodora Becali și Mihai Mincu au împreună o fetiță, însă se pare că relațiile dintre cei doi nu mai sunt chiar ca la început.

Problemele ar fi apărut după ce Teodora a născut. Acesta a fost mai mereu prinsă cu creșterea fetiței, în timp ce soțul ei a început să iasă din ce în ce mai mult fără ea. Nu de puține ori acesta a fost văzut în compania unor amici și a unor domnișoare voluptoase în localurile de fițe din București.

Comportamentul soțului ei a afectat-o pe Teodora, care a început să-l evite din ce în ce mai mult pe tatăl fetiței ei.

Teodora Becali
Teodora Becali este fiica cea mare a lui Gigi Becali
Adauga un comentariu