Cancan ultimă oră

Luminița Becali, dovadă de modestie: Se îmbracă de la reduceri!

Publicat: 19 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luminița Becali dovadă de modestie Se îmbracă de la reduceri
Luminița Becali se remarcă mereu prin simplitate

Toată lumea a auzit măcar o dată de Gigi Becali, latifundiarul din Pipera și finanțatorul echipei FCSB, însă puțini sunt cei care știu cine este Luminița Becali. Deși este soția unuia dintre cei mai bogați oameni din România, Luminița Gigi Becali nu a ținut niciodată să iasă în evidență, fiind mereu o prezenţă discretă, în contradicție totală cu soțul ei, avid de imagine.

Despre Luminița Becali se pot spune multe, dar nu că ar fi sofisticată, ba din contră. Toți cei care o cunosc sau au auzit de ea știu că se remarcă mereu prin simplitate, fiind lipsită de fiţele pe care le-ar putea avea soția unui potent om de afaceri.

În ceea ce privește modul în care se poartă, dar mai ales în care se îmbracă, Luminița Becali are mult bun gust și nu ține vreodată să epateze, deși ar putea foarte ușor să facă asta dată fiind averea colosală pe care o are soțul ei.

Luminița Becali este de o modestie rar întâlnită, nefăcând niciodată risipă de bani, nici măcar atunci când își cumpără articole vestimentare.

Luminița Becali

 

Luminița Becali își ia hainele de la magazinele cu reduceri

Fiind căsătorită de atâțea ani cu unul dintre cei mai bogați români, Luminița Becali ar fi putut foarte ușoară să fie un personaj extravagant, mai ales că șoțul ei este larg la mână, ultimele exemple fiind mașinile marca Bentley pe care le-a cumpăratt fiicelor sale. Însă, Luminița nu este o femeie pretențioasă, care să spargă mii de euro pe haine de fiță sau pe bijuterii. Aceasta nu intră absolut deloc în tiparul familiei Becali și nici în cel al marii majorități a vedetelor autohtone, care țin de multe ori că tot dinadinsul să emane opulență.

Deși ar putea foarte ușor să se îmbrace de la cele mai scumpe magazine din lume, soția lui Gigi Becali nu aruncă banii pe haine de firmă. Acest comportament chiar l-a agasat pe potentul om de afaceri din Pipera, care s-a arătat deranjat de faptul că soția sa nu își cumpără haine dintre cele mai scumpe.

Recent, Luminița Becali a mers într-un centru comercial din București și a intrat doar în magazinele cu promoții. Dintr-unul dintre aceste magazine, soția latifundiarului din Pipera și-a cumpărat o rochie care era a reducere, după ce în prealabil mai probase una, însă de care nu fusese foarte mulțumită.

Luminița Becali

Schimbă căptușeala pentru a nu se vedea că haina nu e de firmă!

Persoane din anturajul familiei Becali au povestit până unde poate ajunge cu modestia Luminița Becali. Aceștia au spus că soția finanțatorului echipei din Ghencea a ajuns chiar să schimbe căptușeala la haine abia cumpărate, care nu purtau semnătura vreunui designer, doar ca soțul ei să fie mulțumit de cumpărăturile făcute.

O altă persoană care a mers la cumpărături cu Luminița Becali în străinătate a povestit că aceasta a primit din partea omului de afaceri aproximativ 30.000 de euro, pe care să-i spargă la cumpărături, doar că aceasta i-a spus că îi sunt suficienți 5- 6.000.

În cartierul Serrano din Madrid, Luminița Becali s-a oprit doar în câteva magazine. Luminiței Becali i-a plăcut foarte mult o haină de piele, care nu era de la un magazin de fițe, și care costa 800 de euro. Aceasta s-a gândit foarte mult înainte de a și-o cumpăra de teamă ca nu cumva Gigi Becali să o certe că nu este de firmă.

Luminița Becali

Adauga un comentariu