Cancan ultimă oră

Alexandra Becali vrea să dea lovitura în Capitală: Se implică în imobiliare!

Publicat: 17 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Becali vrea să dea lovitura în Capitală Se implică în imobiliare
Alexandra Becali va dezvolta un proiect imobiliar peste drum de ansamblul MTM Residence

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, în vârstă de 25 de ani, vrea să se implicea în afaceri imobiliare. Alexandra vrea să-i calce pe urme tatălui și și-a făcut recent firma Alexandra Becali Imobiliare. Tatăl Alexandrei, Gigi Becali, s-a declarat încântat de decizia fiicei sale, pe care vrea să o sprijine în demersul ei.

Alexandra Becali va dezvolta un proiect imobiliar peste drum de ansamblul MTM Residence. Acesta este un proiect rezidențial aflat în construcție, a lui Gigi Becali alături de ginerele său, Mihai Theodor Mincu, soțul fiicei mari, Teodora.

MTM Residence se construiește în Pipera, pe un teren deținut de omul de afaceri, chiar lângă blocurile construite și abandonate de firma de construcții a lui George Becali, Arcom, care intrase în insolvență cu ani în urmă.

Proiectul MTM Residence cuprinde două blocuri cu 98 de apartamente, și va fi gata în septembrie 2022. Următoarele două blocuri, tot cu 98 de apartamente, ar trebui să fie ridicate în septembrie 2023.Despre acest proiect, Gigi Becali spune că deja s-au vândut apartamente și s-au încasat avansuri. Prețul unui apartament de două camere este 82.000 de euro plus TVA, iar unul cu trei camere costă 106.500 de euro + TVA.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi BecalI

Alexandra Becali are probleme în dragoste: S-a despărțit de iubit

Dacă pe plan financiar îu merge foarte bine, Alexandra Becali are probleme în dragoste. După ce s-a despărțit de iubitul ei, Mihnea Grigoriu, când l-a prins că umblă cu o altă femeie, Alexandra nu a mai fost văzută alături de vreun alt bărbat.

Alexandra și Mihnea aveau o relație de lungă durată și se vorbea chiar de nuntă. Mihnea face partge și el dintr-o familie înstărită din Capitală, fiind fiul lui Dan Constantin Grigoriu, un general din cadrul Serviciului Român de Informații. Apropiați ai lui Mihnea Grigoriu susțin că acesta s-ar fi combinat atunci cu Denisa Hodișan, un cunoscut model din Oradea, care a participat la mai multe concursuri de frumusețe. Ulterior, Denisa Hodișan, după aventura cu Mihnea, a început o relație cu Flick „Domnul Rimă”, cu care dealtfel s-a și căsătorit ulterior.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi BecalI

 

Iese la cumpărături la volanul unui Bentley de 250.000 de euro

Dintre toate cele trei fete ale lui Gigi Becali, Alexandra este cea care preferă să0și facă viața publică. Aceasta nu ezită să posteze pe pagina ei de Instagram imagini cu ea, care de care mai provocatoare și nici nu vrea să ascundă opulența în care se răsfață.

Absolventă a Făcultății de Drept, fiica mijlocie a lui Gigi Becali este mereu în tendințe, nu doar când vine vorba de haine.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi BecalI, la volanul unui Bentley

Pe contul oficial de Instagram, Alexandrei Becali îi place să posteze fotografii din vacanțe sau purtând ținute care mai de care mai spectculoase. O dovadă a faptului că e pasionată de fashion, Alexandra urmărește pe rețelele de socializare paginile a mai multor case de modă și brand-uri scumpe.

Alexandra Becali (25 de ani), fiica mijlocie a milionarului, a primit anul acesta cadou un Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile.

Modelul standard Contintental GT Mulliner Coupe costă aproximativ de 250.000 de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge chiar la 350 de mii de euro.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi BecalI

Adauga un comentariu