Titlurile zilei

Teroarea prin care trece zilnic o ieșeancă ce este într-un scaun cu rotile. O amenință și o hărțuiește de un an de zile, iar polițiștii au pus-o la punct: „Poliția nici nu-mi mai răspunde” – FOTO

Publicat: 04 feb. 2023
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Teroarea prin care trece zilnic o ieșeancă ce este într-un scaun cu rotile. O amenință și o hărțuiește de un an de zile iar polițiștii au pus-o la punct Poliția nici nu-mi mai răspunde  FOTO
Ana Maria Dămoc a fost diagnosticată cu o boală rară neuromusculară degenerativă și este într-un scaun cu rotile de aproximativ 25 de ani

O ieșeancă în vârstă de 43 de ani, care este într-un scaun cu rotile, trece prin niște momente de coșmar. De aproximativ un an de zile este terorizată de un bărbat, pe internet, care o amenință și o hărțuiește prin toate modurile posibile. Ba mai mult, acesta a început să-i atace toți prietenii de pe rețelele de socializare. Femeia a făcut nenumărate plângeri la poliție și l-ar fi trimis în judecată pe atacator, dar până acum nu a primit niciun răspuns

Ana Maria Dămoc a fost diagnosticată cu o boală rară neuromusculară degenerativă și este într-un scaun cu rotile de aproximativ 25 de ani. Ieșeanca duce un război cu părinții săi din cauza faptului că ei nu o lasă să se opereze pentru a reuși să ducă o viață mai bună. De un an de zile, cele mai mari bătăi de cap i le dă fostul ei prieten, care acum o amenință și o hărțuiește în mod abuziv.

 o poză o persoană în scaun cu rotile
Totul a început din momentul în care, Ștefan Adian Cadariu a primit ce și-a dorit și a început să-și pună planul în aplicare

Ștefan Adian Cadariu o amenință și o hărțuiește de un an de zile pe femeia care se află într-un scaun cu rotile

o poză cu apelurile, pe care le primește ieșeanca
După ani grei de șantaj, femeia și-a luat inima în dinți și a depus plângere la poliție, încercând să-l oprească pe acest individ

Ana Maria Dămoc a ajuns la capătul puterilor din cauza amenințărilor și a șantajărilor pe care le primește zilnic de la fostul ei iubit. Totul a început în momentul în care Ștefan Adian Cadariu a primit ce și-a dorit și a început să-și pună planul în aplicare.

„Am început să vorbesc cu Adi în 1999. A început să-mi zică că mă iubește și că vrea să-i fiu soție, iar eu l-am crezut. Recunosc, a obținut de la mine niște poze mai indecente, pentru că aveam încredere în el, însă nu m-am gândit unde poate ajunge. Ne-am certat, mi-a spus că nu-și dorește o soție handicapată și i-am dat block. Ulterior a început să mă șantajeze. Timp de 10 ani de zile am acceptat, fiindcă mi-a fost frică de ce s-ar putea întâmpla. Îmi era jenă, rușine…”, mărturisește, plină de supărare, Ana Maria Dămoc.

După ani grei de șantaj, femeia și-a luat inima în dinți și a depus plângere la poliție, încercând să-l oprească pe acest individ, însă fără niciun rezultat. Mai mult decât atât, atacurile s-au intensificat atât la adresa ei, cât și a prietenilor săi.

„După ce am decis să îl opresc și să-mi iau inima în dinți, totul a devenit un adevărat coșmar. A început să-și facă conturi de Facebook cu numele și pozele mele, să dea mesaje la toți cunoscuții și vecinii mei, în care le trimitea pozele cu mine goală și tot felul de jigniri și vorbe urâte. La adresa mea nici nu mai zic, pentru că au început să curgă amenințările”, povestește ieșeanca.

o poză cu Ștefan Adian Cadariu
Dosarul femeii este de mai bine de un an de zile pe mesele instanțelor de judecată, iar până acum nimeni nu i-a oferit nici un răspuns

Ana Maria Dămoc: „Au început să mă mintă ”

o poză cu contul de facebook al atacatorului
Prietenii și rudele Anei Maria Dămoc au primit zeci de mesaje amenințătoare din partea aceluiași bărbat

Câteva persoane care au încercat să o ajute pe persoana vătămată afirmă cu ostilitate că s-au izbit de aceleași atacuri din partea unor conturi false de Facebook.

„Am încercat să o ajut cum am putut. La un moment dat m-am trezit și eu cu mesaje de la diferite conturi false, cu numele și pozele Anei, în care ea era goală. Apoi au continuat vorbe grele din partea domnului respectiv. Ulterior m-am trezit că aceeași persoană mi-a preluat pozele și începuse aceeași practică. Am mers la poliție și am depus plângere, însă la mine s-a oprit la timp”, declară o cunoștință de-a Anei Maria Dămoc.

Dosarul femeii este de mai bine de un an de zile pe mesele instanțelor de judecată, însă nimeni nu i-a oferit niciun răspuns până acum. Polițiștii comunei Hălăucești au pus-o la punct pe Ana Maria Dămoc. Atacatorul nu s-a oprit și nu se simte intimidat de nimic, astfel că încearcă să-și ducă planul la bun sfârșit.

„Sun de fiecare dată la poliție și nimeni nu zice nimic. Sunt zile când polițiștii nici nu mai răspund, când reușesc și dau de ei, mă mint. Îmi tot zic că va trece cineva căruia să-i mai predau din ultimele dovezi, dar niciodată nu a venit nimeni. Cei de la Parchet nu au nicio soluție. Nici nu știu ce să mai fac, uneori am și tentative de suicid”, adaugă, cu ochii plini de lacrimi, ieșeanca ce se află într-un scaun cu rotile, în legătură cu atacatorul ce o amenință și o hărțuiește de un an de zile.

Comentarii
  • Eu văd niște numere private fără să știm cine le-a trimis mesaje deci bănuim, niște conturi false pe care le poate face oricine și probleme pe care și le poate rezolva foarte simplu: își schimbă cartela și renunță la toate rețelele de socializare dar….e mai ușor să îți verși frustrările pe poliție, procurori, judecători (nu că ar face ceva dar să probezi astfel de…..certuri între concubini este foarte greu).

  • de ce nu blochează telefonul pt numere care sunt în afara celor din agendă ? e f simplu dar e nevoie de un pic de creier. Ea fiind cu handicap i-a trimis poze indecente ? Oare cât creier are ? De ce mai stă pe facebook ? pt că nu are altă ocupație. Nu are decât să-și închidă contul și gata sau e așa mare celebritate (toți pe facebook au impresia că sunt celebrități) încât nu se poate lipsi de interacțiunea cu publicul.
    Așa cum s-a mai spus, unii imbecili vor să ajungă vedete prin sesizarea fără motiv a poliției și apoi să se plângă pt faptul că poliția nu face nimic.

  • Pentru anonim. Mai dobitocule, de ce sa isi inchida femeia fb sau sa blocheze numerele necunoscute pe telefon? Nu are voie sa se bucure de libertate? Tu nu auzi ca de 10 ani o ține omul langa? Am mai postat un comentariu pe gare jigodiile de la ziar nu l au aprobat! Il rezolv eu pe golanoiul asta! Fara sa stie parchetul, sri’ul, militia, nimeni! Garantez ca nu va mai face niciun rau nimanui in toata viata lui! E o femeie cu handicap. Nu cauta decat sa socializeze. Cred ca si a invatat lectia cu pozele nud. Dar are dreptul in continuare sa traiasca fara sa fie harțuită si șantajată!

  • Niste dobitoci care comenteaza contra femeii. e cu handicap, boilor, nu e vedeta. Tineti cu infractorul, sunteti ca el. Asa faceti si voi, rapenilor?

  • Foarte bun comentariul. Oligofrenul care se mira de poze indecente din partea unei femei cu dizabilități, poate ajunge pocnit de boala și o sa vadă cum este sa vina un idiot ca sa-ti spună ca n-ai drept de viata personala, nu poți sa socializezi sau sa ai pretenții de la politie, asta pentru ca ești handicapat și nu contezi. De fapt, cred ca vorbește din proprie experienta, chiar pare handicapat.

  • Deștepți de pute urma după voi, costin , tolea și alții, băi tâmpiților, în momentul în cate re expui pe internet și vrei să devii vedetă de 2 bani îți asumi și niște riscuri ! Mai pe înțelesul vostru de tâmpiți, dacă te caci în drum degeaba te superi că râde lumea de tine spunând că ești prost !

Adauga un comentariu