Cancan ultimă oră

Testamentului lui Edith González a fost făcut public! Iată cui i-a lăsat toată averea

Publicat: 17 mart. 2021
Edith Gonzalez
Edith González a murit, acum 2 ani, la vârsta de 54 de ani, din pricina unui cancer ovarian cu care s-a luptat trei ani de zile.

Testamentul celebrei Edith Gonzalez a fost făcut public, la aproape doi ani de a moartea actriței. Totodată, fanii au aflat în premieră și care a fost ultima dorință a vedetei.

Informația a fost făcută publică de fratele lui Edith care a hotărât să spună întregii lumi cui a rămas toată averea obținută de-a lungul carierei sale.

Documentul lăsat de Edith înainte de a muri din cauza unui cancer care a redicivat a fost deschis și citit public, la postul Televisa, chiar de către fratele lui Edith, Víctor Manuel González, și soțul acesteia, Lorenzo Lazo.

Banii au ajuns la singura sa fiică

Astfel, Edith Gonzalez și-a lăsat întreaga avere, estimată la un milion de dolari, unicei sale fiice, Constanza, care mai are doar un an până să intre în posesia banilor și a obiectelor lăsate de mama ei.

„Moștenitorul universal este nepoata mea, Constanza. Eu sunt executorul. Totul merge ca uns. A durat puțin mai mult din cazua pandemiei, dar iată-ne aici.

Se așteaptă vârsta majoratului ei, astfel încât să își poată exercita bunurile după cum consideră de cuviință”, a explicat Victor Gonzalez, la emisiunea Hoy.

Constanza e încântată

Adolescenta este încântată de decizia luată de mama ei ca ea să primească toată averea, dar și de faptul că ultima dorință a actriței a fost respectată întocmai cum se arată în testament.

„Suntem înțelegători, pentru că nu suntem genul de familie care caută ceartă. Una din învățămintele pe care ni le-a lăsat Edith este acela că trebuie să negociem și că totul trebuie rezolvat cu înțelegere, dragoste și afecțiune”, a mai declarat fratele regretatei actrițe.

Actrița a murit în 2019

Edith González a murit, acum 2 ani, la vârsta de 54 de ani, din pricina unui cancer ovarian cu care s-a luptat trei ani de zile.

Actriţa a fost spitalizată miercuri noapte în urma unor complicaţii provocate de cancerul de care suferea şi, potrivit informaţiilor apărute în presa din Spania, familia a decis să o deconecteze de la aparatele care o ţineau în viaţă.

Adauga un comentariu