Cancan ultimă oră

Testul vieţii: Alege unul din drumuri și află unde te duce și ce spune despre tine

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Testul vieţii Alege unul din drumuri și află unde te duce și ce spune despre tine

Doar o singură alegere poți face. Alege un drum pe care ți-ar place să mergi și află ce spune acesta despre tine, îți va descrie viața perfect! Un test de personalitate foarte corect care dă un rezultat foarte bun și e realizat de către cei mai mari Psihologi din întreaga lume care au știut cum să le așeze și să le pună în așa fel încât să te facă să-l alegi fix pe cel care te descrie cel mai bine!

DRUMUL 1

Se spune că atunci când suferi şi înveţi, tu eşti un om bun care nu merită dezamăgire, dar încearcă să nu mai pui la suflet prea mult! Eşti o persoană care nu se deschide prea mult, dar totuşi când o face, se deschide cu totul.

Nu mai pleci urechea la toate zvonurile celor din jur, nu întotdeauna ceea ce spune gura lumii este şi adevărat, aşadar analizează foarte bine informaţiile pe care la ai înainte să faci o tragedie din ele. O să ai parte doar de bucurii şi fericire. Vei avea foarte mulţi prieteni în jurul tău, iar visele tale uşor, uşor vor deveni realitate chiar dacă nu-ţi vine să crezi!

Îţi impui mereu punctul de vedere, chiar dacă majoritatea oamenilor te vor contrazice des, de cele mai multe ori susţinându-ţi punctul de vedere le vei catiga încrederea că poţi reuşi să îţi atingi foarte uşor scopul.

Uneori, îţi dai seama că singurul prieten adevărat pe care îl ai eşti doar tu. Şi vine un timp când realizezi că singurătatea e doar o stare de spirit, căci aiurea te poţi simţi chiar şi atunci când ai în jurul tău o mulţime de oameni. Nici nu ştii de unde ai moştenit vulcanul din tine. Nu-ţi aflii niciodată liniştea, trăind ca şi când timpul ţi-ar frânge aripile, ai vrea să-l învingi, încăpăţânându-te să zbori.

DRUMUL 2

Vei avea un viitor foarte frumos şi înflorit, toate drumurile tale duc doar spre fericire. O să ai parte de tot ceea ce ţi-ai dorit tu vreodată! Nu mai acorzi atât de multă importanţă lucrurilor negative care ţi se întâmplă şi să începi să te concentrezi mai mult pe lucrurile pozitive, deoarece dacă vei privi partea plină a paharului vei deveni o persoană mult mai veselă, iar acest lucru te va ajuta enorm în comunicare.

Să începi să fii o persoană foarte selectiva când vine vorba de persoanele pe care intenţionezi să le laşi să îţi pătrundă în viaţă, respectiv în suflet, căci mulţi oameni pot avea două fete iar în acest mod te vor face să regreţi că i-ai lăsat să intre în povestea vieţii tale.

Există zile făcute din mici nimicuri, zile de care îţi aminteşti multă vreme, fără să ştii cu adevărat de ce. Există zile făcute din nimicuri, dar îţi lasă inima plină de melancolie şi senzaţie de singurătate de care îţi aminteşti mult, mult timp. Faptul că ai o agendă plină cu nume şi numere de telefon pe care le foloseşti doar atunci când trimiţi mesaje de sărbători, nu înseamnă că ai mulţi prieteni adevăraţi.

DRUMUL 3

Păcat este că de cele mai multe ori tot tu ai de suferit! Nu trebuie să iei prea în serios răutăţile celor din jur, nu e de ajuns că te-a pus o dată la pământ, dar te va distruge încet încet! Ce trebuie să ştii despre tine, este faptul că nu mai trebuie să te uiţi în spate! Ce a fost,a fost! Nu te mai lega de trecut, nu te vei mai întoarce acolo! Să începi să analizezi foarte bine persoanele de care te ataşezi, căci nu tot ce zboară se mănâncă, iar dacă nu vei acorda atenţie acestui aspect sufletul tău s-ar putea să sufere mult le viitor.

Ai mai multă încredere în tine şi să nu te mai autocritici atât de tare, deoarece doar în acest fel îţi vei putea îndeplini visele, criticându-te nu faci altceva decât să îţi îngreunezi drumul către succes.Ai mulţi prieteni care doar îţi promit că te vor ajuta de fiecare dată când vei avea nevoie, dar atunci când vine vremea să ai nevoie, nu îţi sare nimeni în ajutor, iar tu îţi dai seama că nu eşti niciodată o prioritate.

Cu timpul, oamenii şi lucrurile din viaţa ta capăta noi fete şi noi înţelesuri. Sau poate, cu timpul, chiar tu te schimbi şi pprivesti lucrurile şi oamenii cu alţi ochi. Fiecare an care trece te lasa cu tot mai puţini prieteni.

DRUMUL 4

Începi să te gândeşti mai mult la tine şi la partenerul de viaţă decât la cei din jur, deoarece în ultimul timp ai început să-ţi neglijezi atât partenerul de viaţa cât şi propria persoană doar pentru a mulţumi pe cei din jur, iar asta nu este deloc bine. Totul depinde de felul în care priveşti lucurile! Ce este cel mai important, este faptul că nu trebuie să te gândeşti că eşti un om singur dacă cei la care ai ţinut te-au dezamăgit! Întotdeauna după ploaie, iese curcubeul.

Acum închide ochii şi gândeşte-te la toate momentele frumoase din viaţa ta! Vezi cât de frumos este? Asta înseamnă să fii un visător şi să crezi în visele tale! E mai bine să nu ai idei deloc, decât să ai idei proaste.

Gândeşti de două ori înainte să spui sau să faci ceva pentru a te scuti de eventualele regrete de după, îţi poţi îndeplini visele foarte uşor dacă începi să gândeşti mult mai bine ceea ce faci. Se pare că tocmai am întâlnit persoana care pare a nu fi surprinsă de nimic! Asta te defineşte pe tine şi momentele peste care ai trecut. Eşti un om puternic! Nu trebuie să îţi pui o dorinţă, pentru că la un moment dat ţi se vor îndeplini toate dacă crezi în ele.

DRUMUL 5

Nu pui niciodată pe nimeni mai presus de tine sau partanerul de viaţă, deoarece de cele mai multe ori asta poate fi o greşeală colosală care te va afecta destul de tare pe viitor. Să ignori părerile celor din jur despre tine şi să te concentrezi mult mai mult pe propria ta părere, dacă tu crezi că arăţi bine şi că ai un suflet minunat, atunci aşa este, iar cine te iubeşte o să te iubească exact aşa cum eşti. Iubeşti armonia. Îţi place liniştea.

Îţi place să povesteşti cu oamenii despre lucruri frumoase, îţi place să spui şi să auzi lucruri frumoase, motiv pentru care răutatea şi intriga îţi creează un dezechilibru. Eşti o persoană inteligentă, cu o memorie bună, dar cu o mai mică putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru că nu poati menţine acest interes. Ai obiceiul de a te implica în mai multe proiecte odată.

Mai bine să nu crezi în nimic, decât să crezi în ceva greşit! Timpul linişteşte şi lămureşte. Nicio stare sufletească nu poate rămâne neschimbată de-a lungul timpului. Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implica uneori şi riscuri măreţe.

Ai lăsat să plece din viaţa ta foarte multe persoane la care ţineai cu adevărat, asta pentru că ele ţi-au oferit indiferenţă în loc să-ţi ofere înapoi ceea ce le-ai dăruit tu. Poate că uneori ai zâmbit şi ai râs, dar în adâncul sufletului tău numai tu ştii câtă durere ai avut şi cât de tare te-a durut, dar ai ascuns toate astea în spatele unui zâmbet mereu…

DRUMUL 6

Îţi asumi greşelile şi să înveţi din ele ca să nu le repeţi la nesfârşit, ia fiecare greşeală ca pe o lecţie de viaţă şi nu încerca să te ascunzi dând vina pe altcineva, doar aşa poţi deveni un om mai bun. Ţi-au fost făcute foarte multe promisiuni care cu timpul au ajuns să se transforme doar în nişte simple vorbe care cu timpul s-au pierdut în pustiu fără să se mai pună în practică! Eşti un om hotărât, cu o mare voinţa, adori riscul şi pericolul, libertatea şi noutatea.

Eşti un om mărinimos, generos care îşi respectă promisiunile, eşti capabil de fapte măreţe. Secretul vieţii nu este să ai tot ceea ce îţi doreşti, ci să-ţi doreşti tot ceea ce ai. În umblarea ta prin această lume vei influenţa direct sau indirect vieţile a cel puţin 10000 de oameni.

Ai cerut putere şi viaţa ţi-a dat dificultăţi pentru a te face un om mai puternic. Ai cerut înţelepciune şi viaţa ţi-a dat probleme ca să le poţi rezolva. Poţi asculta cuvintele, dar te încrezi doar în fapte! Îţi vei căuta steaua până o vei găsi. Este ascunsă în sertarul inocentei, înfăşurată în eşarfa minunilor.

Trebuie daor să ai răbdare şi încredere în tine, doar aşa vei reuşi. Eşti o persoană puternică şi poţi obţine tot ce îţi doreşti. Poţi câştiga orice bătălie şi îţi poţi depăşi limitele oricând şi la orice oră! Încearcă să rişti mai mult, vei avea de câştigat! Nu mai ai voie să fii spectator la ce ţi se Întâmplă. Pune mâna şi fă ceva cu viaţa ta!

Fă ce vrei, dar înainte pune-te în rândul celor care ştiu ce vreau. Nu mai fi un om nepăsător! Da tot ce ai mai bun din tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.

Adauga un comentariu