Cancan ultimă oră

Theo Rose a vorbit despre nuntă! Ce a putut spune despre iubitul ei, Alex Leonte

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose a vorbit despre nuntă Ce a putut spune despre iubitul ei Alex Leonte
Theo Rose a vorbit despre nuntă. Artista a spus că ar vrea să se căsătorească în Maldive

Theo Rose este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste din România, iar drept dovadă stă chiar numărul mare de fani de pe rețelele de socializare, dar și de la concertele sale. Ei bine, curioși din fire, admiratorii vedetei vor să afle când artista va face pasul cel mare și va ajunge în fața altarului alături de partenerul său de viață, Alex Leonte, mai ales că cei doi
formează un cuplu de ani buni.

Nu este pentru prima dată când cântăreața răspunde acestei curiozități, însă recent, în cadrul unui interviu în care a vorbit despre căsătorie, Theo Rose a scos la iveală câteva amănunte despre ea, dar și despre Alex Leonte. Iată ce a spus cântăreața!

Theo Rose: „E un stres să fii iubitul meu”

Mai mult decât atât, Theo Rose a mai recunoscut un lucru, acela că nu este ușor să fii iubitul ei, motiv pentru care îl apreciază mult pe partenerul ei de viață, Alex Leonte, pentru că o susține și îi este alături la orice pas.

În ceea ce privește nunta, artista a spus că ar vrea să fie în Maldive, pe o plajă, însă nu cu foarte mulți invitați.

„Normal că mi-am imaginat (n.r. «nunta») și în Maldive, pe o plajă, frumos, eu cu el și cu un preot, și cu încă 3-4 zgarabeți în spatele nostru. Normal că mi-am imaginat scenariile astea, dar acum, la ce program am, Dumnezeu știe pe unde oi apuca să fac nunta. Parcă vezi că ajung să zic da și după mă duc că am cântare sau filmare, sau ce-oi avea. De ce să grăbim oamenii, graba strică treaba, lasă-l așa să se gândească bine înainte, că nici cu mine nu-i ușor. Aoleu, ce poamă sunt! Sunt poamă rea, eu spun, e un stres să fii iubitul meu, chiar cred asta! Și eu, ca om, nu sunt tocmai normală dacă am ajuns să fac chestia asta, că în domeniul ăsta care e normal?!”, a declarat Theo Rose pentru Cancan.

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Leonte

Theo Rose îl iubește foarte mult, drept dovadă, artista susține că Alex Leonte este omul potrivit pentru o artistă.

„Te fac să vrei să te implici în chestia asta! Și dacă te implici prea mult, tot nu-i bine! Da, (n.r. «vine la concerte»), eu l-am rugat și el a făcut prostia să accepte. Nu, (n.r. «nu e gelos»), asta e cea mai mică problemă a noastră, e chiar omul potrivit pentru o artistă, tocmai pentru că n-am avut niciodată probleme. Înțelege absolut tot și urmează să vedeți niște chestii, că în videoclipuri se mai întâmplă lucruri. Nu îi face nici lui plăcere să vadă, că nu e masochist, dar mă suține în tot ce fac. Eu mai am gura mare câteodată, trebuie să recunosc, nu e ușor pentru el!”, a mai adăugat Theo Rose.

Adauga un comentariu