Prima pagină » Cancan » Theo Rose își dorește să rămână însărcinată a doua oară. Ce a mărturisit vedeta

Theo Rose își dorește să rămână însărcinată a doua oară. Ce a mărturisit vedeta

21 mai 2024, 15:08,
BZI.ro, în Cancan

Theo Rose își dorește să rămână însărcinată a doua oară. Artista și Anghel Damian sunt pregătiți pentru un nou pas important în relația lor. Citește în continuare ce mărturisiri a făcut cântăreața cu privire la acest subiect.

Theo Rose își dorește să rămână însărcinată a doua oară

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se înțeleg foarte bine unul cu celălalt. Artista și regizorul sunt foarte fericiți de când ea l-a adus pe lume pe fiul lor, Sasha Ioan. Acum, cei doi vor să devină părinți pentru a doua oară.

Theo Rose a declarat că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Artista a precizat faptul că a fost foarte fericită atunci când a fost însărcinată și s-a bucurat din plin de acea perioadă frumoasă din viața ei. Cu toate acestea, celebra cântăreață a avut și momente grele, deoarece s-a confruntat cu grețuri și stări de rău, la fel cum are aproape orice gravidă.

„Acum aș mai face unul! Atunci nu știam ce mă așteaptă, dar acum știu și da, vreau. Știi ce bine a fost când am fost gravidă? A fost și greu… în prima perioadă am avut grețuri, mi-a fost greu cu filmările, aveam foarte multe filmări, n-aveam ce să fac și atunci era de filmat, când nu mi se vedea burta, că după aia a fost mult mai dificil să acopăr. Când mi-au trecut grețurile m-am bucurat de mâncare, că eu nu mănânc de fel”, a spus artista în podcast-ul „Gând la gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir.

Când se va căsători vedeta cu regizorul Anghel Damian

Theo Rose a mărturisit că ea și Anghel nu au avut o discuție detaliată despre nunta lor, dar au discutat despre ceremonia civilă și cea religioasă, fără să planifice și o petrecere. În curând va avea loc momentul important din viața lor, însă data exactă nu a fost stabilită încă.

Momentan, artista nu intenționează să organizeze o petrecere, deoarece dorește să se ocupe personal de fiecare detaliu și să aibă un număr mare de invitați.

„Nici nu am vorbit despre nuntă! Ne logodim civil curând, dar nu știm când. Plănuim să ne logodim civil, după care să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când o dăm, adică petrecerea va fi ceva separat de ritual.”, a relatat Theo Rose în podcastul moderat de Bursucu, „mișto by Bursucu”, acolo unde a confirmat faptul că dorește să rămână însărcinată pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *