Cancan ultimă oră

Tiago, băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral, a crescut și este de o frumusețe ieșită din comun. Cei doi părinți au postat noi fotografii cu mezinul familiei

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tiago băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral a crescut și este de o frumusețe ieșită din comun. Cei doi părinți au postat noi fotografii cu mezinul familiei
Tiago, băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral, a crescut și este de o frumusețe ieșită din comun

Pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka și Cabral au postat imagini cu fiul lor, Tiago. Băiețelul are 1 an și 4 luni, iar în ultima perioadă nu a mai fost postat atât de des de către părinții lui. Actrița și soțul ei au fost în vacanță cu copiii în Abu Dhabi, unde au vizitat și un parc de distracții. Micuțul Tiago a fost foarte încântat de tot ceea ce a văzut, iar Andreea Ibacka l-a surprins în câteva ipostaze adorabile.

„În caz că vă întrebați cine îi sustrage morcovii din grădină lui Bugs. Acest pofticios șaten – cu geacă de blugi și zâmbet șugubăț – a fost zărit plescăind cu poftă pe străzile orășelului”, a spus Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka: „Mi-am amintit, în schimb, cum să am grijă de copilul din mine”

Și soția lui Cabral s-a bucurat de parcul de distracții și a profitat de moment pentru a-și face câteva poze. Andreea Ibacka s-a distrat alături de copiii ei în vacanța mult așteptată.

„Pe adultul din mine îl mai pierd pe traseu din când în când, printre task-uri, responsabilități, deadline-uri. Mi-am amintit, în schimb, cum să am grijă de copilul din mine. Eu, săptămâna trecuta, aproape la fel de entuziasmată de un parc de distracții cum aș fi fost și acum 30 de ani”, a transmis soția prezentatorului de la PRO TV.

Fanii s-au bucurat foarte tare de noile imagini cu Tiago și au remarcat imediat că dacă Namiko seamănă cu tatăl ei, băiețelul a moștenit trăsăturile mamei lui.

Au amânat petrecerea de un an a lui Tiago

Andreea Ibacka a făcut recent un anunț pe rețelele de socializare în care le transmitea fanilor că familia ei se confruntă cu câteva probleme care i-au determinat să amâne petrecerea de un an organizată pentru Tiago, mezinul familiei.

„De câteva zile ne distrăm cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu Namiko Ibacka, apoi cu Tiago Ibacka, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.

Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate.
1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.
2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.
3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri ș.a.m.d”, a spus Andreea Ibacka în mediul online.

Aceștia au organizat tăierea moțului acasă, în familie, iar petrecerea va avea loc în acest an.

„Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc… Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!? Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat”, a adăugat Andreea Ibacka.

Adauga un comentariu