Local

Tic-Tac! A intrat, Maricel Popa, în greva foamei?!

Publicat: 12 oct. 2020
Maricel Popa nu a intrat în greva foamei
Maricel Popa nu a intrat în greva foamei

Maricel Popa anunţa vineri, cu alai, la un post naţional de televiziune că s-a supărat şi că va intra în greva foamei de duminică sau luni. Demagogia de care dă dovadă Maricel Popa nu are margini, iar viitorul şef al Consiliului Judeţean a promis că va intra în greva foamei.

Totuşi, până în aceste momente, Popa nu a dat niciun semn că şi-ar respecta angajamentul. Menţionăm că este în obişnuinţa şefului PSD să promită şi să nu facă nimic. Un bun exemplu ar fi spitalul de la Lețcani care a fost promis de prin martie şi care nu este gata nici acum.

Maricel Popa nu a intrat în greva foamei

Pe pagina de Facebook a viitorului fost şef al Consiliului Judeţean nu a mai postat nimen de pe data de 8 octombrie 2020, o fi un semn că Maricel Popa deja se afla în greva foamei?

Cum a început totul

Maricel Popa nu a ratat ocazia de a se face de ruşine. Întrebat de jurnalişti de ce nu este gata Spitalul Mobil de la Leţcani, Maricel Popa a aruncat, ca de obicei, vina pe alte instituţii, nicidecum asupra lui aşa cum este corect. Totuşi, viitorul fost șef al Consiliului Județean Iași a declarat, nici mai mult nici mai puţin, că va intra în greva foamei.

Declaraţiile lui Maricel Popa au stârnit un val de amuzament mai ales că el doreşte să intre în greva foamei de luni. Îi uram succes:

”Singura soluţie pentru Spitalul Mobil de la Leţcani este de a intra în greva foamei. Voi intra în greva foamei de duminică sau luni” a încheiat Maricel Popa.

Replică memorabilă pentru Maricel Popa

Un invitat în studioul Antenei 3 a oferit replică zilei. Auzind cum se vaita de zor Maricel Popa, invitatul l-a întrebat pe liderul PSD Iaşi de ce intra în greva foamei tocmai acum şi nu a intrat din iunie de când aştepta avizul de funcţionare. Maricel Popa nu a ştiut ce să răspundă la întrebare, nefăcând niciun comentariu.

Disperare maximă pentru Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iași. Noi minciuni despre spitalul mobil de la Leţcani

Popa minte şi despre numărul de paturi de la spital mobil. Direcţia de Sănătate Publică a avizat doar 118 paturi din cele 256 cu care se lauda acesta. Acum, Popa a susţinut că unitatea poate funcţiona cu 150 de paturi, lucru de asemenea fals. Fostul şef al CJ Iași se încurcă în propriile sale minciuni. Aflat în ultimele zile şefia CJ, Maricel Popa încearcă să arunce vina în altă parte.

Răspunsul APM la minciunile fostului președinte al CJ Iași, Maricel Popa

„Pentru corecta informare a opiniei publice, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Iași face următoarele precizări cu privire la stadiul reglementării d.p.d.v. al protecției mediului a proiectului „Amenajare teren, amplasare module pentru spitalul mobil COVID 19 – Regiunea Nord Est Romania și racord utilități”, titular Agenția de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) EURONEST:

Solicitarea de obținere a acordului de mediu de către  titular a fost depusă la APM Iași pe data de 12.06.2020, iar APM Iași a comunicat acestuia pe 30.06.2020 procedura de urmat și documentația ce trebuie depusă.

 

Comentarii
Adauga un comentariu