Actualitate

Tiganii stau cu sufletul la gura! Nepoata bulibasei a fost rapita, iar virginitatea ei este in pericol – FOTO, VIDEO

Publicat: 16 feb. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Disperare in Iasi, dupa ce nepoata bulibasei din comuna Grajduri a disparut fara urma @ Toti tiganii s-au adunat in fata postului de politie, sa-si ceara copila inapoi @ Familia fetei promite razbunare daca nu o primesc inapoi @

Zi neagra in tiganie, dupa ce una dintre pirande a disparut fara urma. Pe la pranz, in comuna Grajduri s-a dat alarma si fiecare tigan a contribuit la cautarea ei. Din cate spune familia copilei, ea nu a facut probleme pana acum si sunt siguri ca este vorba despre o rapire. Mama Biancai Stanescu spune ca este sigura ca este vorba despre o rapire.

„Fata noastra nu a facut niciodata probleme. A disparut de la scoala. Am cautat-o peste tot si nu este de gasit. Nu mai raspunde nici la telefon. Ne este frica de ce e mai rau. Doamne fereste, poate au pus-o sa treaca vama sau cine stie ce. Fata este minora, are 14 ani. Ea pe Facebook si-a trecut varsta mai mare, dar este un copil. La noi nu este ca in restul tarii, nu se marita fetele de mici. Cel care a rapit-o sa o lase la un Peco in siguranta, sa nu se atinga de ea. Daca ne aduce fata inapoi, noi ne retragem plangerile. Daca nu, va fi rau”, sustine Lacramioara Stanescu, mama fetei.

Deja tiganii s-au interesat in toata tara

Dupa cum spun tiganii din Grajduri, aseara deja se interesasera prin toata tara, pe la rude, pe la cunoscuti, dar nu i-au dat de urma. Din cate se pare, fata ar fi plecat cu un tip direct de la scoala, catre o destinatie necunoscuta. „Fata a plecat de la scoala. Unde s-a mai pomenit asa ceva. Ne e teama ca s-a intamplat vreo nenorocire. Vrem fata inapoi”, sustine bunica fetei. Chiar daca in traditiile tiganesti astfel de intamplari sunt frecvente, rromii din Grajduri spun ca nu este in regula ceea ce s-a intamplat acum.

„Se mai fac lucruri din astea, mai sunt fete furate, dar dupa vreo ora-doua primim telefon si ni se spune ca fata e la cineva si trebuie sa ne intelegem cu familia aluia. Dar acum, noi nu am primit nicio veste. Nu stim ce s-a intamplat”, sustine un var de-al Biancai. Pe fir au intrat si politistii, care desfasoara o ancheta in acest caz. „Minora a fost data in urmarire, iar cercetarile continua, pentru a se stabili daca a fost o plecare voluntara sau este vorba despre o infractiune”, a declarat Madalin Taranu, purtator de cuvant al IPJ Iasi. Tiganii din Grajduri spun ca nu vor avea liniste pana cand Bianca Stanescu, copila in varsta de 14 ani, nu va ajunge acasa.

Adauga un comentariu