Titlurile zilei

Tiktokerul care a făcut milioane de aprecieri din experimentele sociale realizate pe ieșeni. Nu-ți vine să crezi ce a făcut să ajungă viral – FOTO

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Tiktokerul care a făcut milioane de aprecieri din experimentele sociale realizate pe ieșeni. Nu-ți vine să crezi ce a făcut să ajungă viral  FOTO
Andrei Vlad Paliciuc a reușit să facă milioane de aprecieri în mediul online, după ce a făcut nenumărate experimente sociale prin care a testat reacțiile oamenilor în diferite ipostaze

Andrei Vlad Paliciuc este tiktokerul din Iași care face diferite experimente sociale, punând ieșenii în dificultate și testându-le reacția. Acesta este pasionat de munca în online și a ajuns destul de viral, fiind recunoscut de foarte multe ori chiar și de oamenii de pe stradă. Acesta plănuiește să-și deschidă și o Organizație Neguvernamentală prin care să ajute oamenii care sunt în dificultate

Tiktokerul Andrei Vlad Paliciuc are 24 de ani și din luna februarie a anului 2022 a început să realizeze conținut pentru diferite platforme, precum TikTok, Youtube sau Instagram. Într-un timp relativ scurt a ajuns să fie remarcat de foarte mulți oameni, descoperindu-și pasiunea pe care o are pentru ceea ce face.

o poză cu tiktokerul Andrei Paliciuc
În acest moment, ieșeanul nu reușește să se întrețină doar din munca, pe care o face în online, dar acest lucru nu îl descurajează

Tiktokerul care a făcut milioane de aprecieri din experimentele sociale

o poză cu un experiment social făcut de Andrei Paliciuc
În doar câteva luni, tiktokerul a reușit să fie remarcat și văzut de cât mai mulți oameni, datorită conținutului, pe care nu-l fac foarte mulți oameni din online

Andrei Vlad Paliciuc a reușit să facă milioane de aprecieri în mediul online, după ce a făcut nenumărate experimente sociale prin care a testat reacțiile oamenilor în diferite ipostaze. Acesta a ajuns să fie recunoscut chiar și pe stradă.

„În mediul online mă ocup de crearea și distribuirea conținutului emoțional, dramatic, intitulat sub denumirea de experiment social. Practic pun oamenii în dificultate, le testez reacțiile și empatia. Sunt recunoscut des și pe stradă”, mărturisește Andrei Paliciuc.

În acest moment, ieșeanul nu reușește să se întrețină doar din munca pe care o face în online, dar acest lucru nu îl descurajează. Ba chiar își dorește să lupte și să-și deschidă și o Organizație Neguvernamentală (ONG), astfel încât să poată ajuta cât mai mult oamenii care au nevoie.

„Anul acesta voi începe propria campanie non-profit, «Hand to hand», iar cu sprijinul celor din online, și nu doar, vom ajuta împreună oamenii care au într-adevăr nevoie de sprijin, prin donații de caritate către aceștia. Tot în acest an sper să pot aduna donații pentru copilașii care se confruntă cu boli rare. Eu, ca persoană, reprezint cazurile speciale către publicul larg”, adaugă tiktokerul.

o poză cu o persoana la Râpa Galbenă Iași
Acesta reușește să aibă și un job full time în domeniul ospitalier, încercând totodată să avanseze cât mai mult

Cum a ajuns să fie atât de viral pe platformele de socializare

o poză cu un alt experiment social făcut în Iași
Majoritatea persoanelor din comunitatea sa îl felicită de fiecare dată când postează câte un videoclip nou

În doar câteva luni, tiktokerul a reușit să fie remarcat și văzut de mai mulți oameni datorită conținutului pe care nu-l fac foarte mulți din online. Majoritatea persoanelor din comunitatea sa îl felicită de fiecare dată când postează câte un videoclip nou.

„Am ajuns viral datorită cunoștințelor din tehnologie. Am învățat să-mi ridic conținutul cât mai sus prin algoritmul de care dispun platformele online. Totul este despre energie, iar energia pe care o eman și o atrag este doar pozitivă, iar conținutul oferit publicului este de calitate.

Mă confrunt cu un număr mare de comentarii pozitive, mesaje în care toată lumea mă felicită și mă îndrumă să o țin tot așa. Sigurul lucru pe care l-am dedus din asta este să nu renunț nici pentru o secundă la acest proiect și la cele viitoare, fiindcă am un potențial mare și mă simt potrivit pentru asta”, afirmă Andrei Paliciuc.

Deși munca din mediul online îi ocupă foarte mult timp, acesta reușește să aibă și un job full-time în domeniul ospitalier, încercând să avanseze cât mai mult.

„Am și un job în domeniul ospitalier. Evident, lucrând cu oamenii, îmi dezvolt tot mai mult această latură care îmi va prinde bine pe viitor. Mai am și alte surse de venit din fotografie și criptomonede”, mai zice tiktokerul care a făcut milioane de aprecieri din experimentele sociale realizate pe ieșeni.

Comentarii
Adauga un comentariu