Cancan ultimă oră

Tina și Reea, despre atacul asupra Mirelei Vaida: „Oficial, peste o săptămână-două, o să-și anunțe demisia!”

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Incidentul din emisiunea „Acces Direct” a stârnit numeroase controverse. Faptul că Mirela Vaida a fost atacată în direct a împărțit internauții în două. În timp ce unii sunt convinși că totul a fost regizat, alții îi i-au apărarea prezentatoarei tv. Acest subiect a fost comentat și de volgerițele, Tina și Reea, care au lansat o nouă teorie.

În unul dintre vlog-urile lor Tina și Reea au comentat incidentul de la „Acces Direct”. Cele două susțin că întreaga scenă a părut cumva regizată și că ar pregăti plecarea Mirelei Vaida din televiziune. Acestea au susținut că prezentatoarea tv părea că știe că se va întâmpla ceva și aștepta momentul. Mai mult, Tina și Reea au declarat că și modul în care Mirela Vaida a acționat după incident a fost destul de suspect.

„Eu aș fi dat în judecată televiziunea! Mi s-a părut o chestie dubioasă. Eu, acum nu zic că e o chestie fake, doar că ceva nu se leagă. Mirela, când a intrat în emisiunea aceea, din primul minut când a venit, s-a bâlbâit non-stop. Nu era Mirela ca de obicei, se încurca încontinuu, se bâlbâia am impresia că se uita mereu stânga-dreapta… Era foarte atentă, aștepta să vină momentul ăla.(…)

Eu, dacă aș fi fost Mirela Vaida, aș fi dat în judecată televiziunea. Nu este normal ca tu să nu ai staff, să nu ai pază… Dar tu ai mai fi continuat emisiunea? Voi credeți că erați capabili să duceți emisiunea la bun sfârșit? Pe bune? Dacă o cărămidă de-aia putea să mă lovească în cap și să mor, eu mai eram în stare să spun: haideți să continuăm emisiunea? Mă îmbrăcam, sunam la poliție, eram dusă acasă de poliție și nu ieșeam din casă până persoana respectivă nu era prinsă!”, au spus Reea și Tina într-un vlog.

„Mirela Vaida a vrut să iasă cu capul sus”

Bazându-se pe comportamentul Mirelei Vaida, Tina și Reea au trans câteva concluzii și au lansat ipoteza că prezentatoarea tv vrea să renunțe la televiziune, iar incidentul reprezintă pretextul perfect. Astfel, Mirela Vaida o găsit scuza pentru a putea renunța fără probleme.

„Eu nu văd cum eu îmi termin emisiunea, era să mor cu câteva ore înainte, îmi sun bărbatul, sunt dusă de bodyguard la mașină și ne plimbăm către munte. Dacă tu știi că viața ta a fost amenințată, te duci la munte? Eu m-aș duce acasă cu o persoană din poliție la ușă, să nu poată să intre nimeni. Adică știi că persoana respectivă era liberă, că a fost prinsă complicea!…

Am o altă teorie: oare Mirela Vaida a vrut să iasă cu capul sus și cu mâinile curate din televiziune, oficial? Mă gândesc că asta poate să fie ieșirea ei din televiziune. Oficial, peste o săptămână-două, o să-și anunțe demisia! Oare nu mai suportă să fie în emisiunea aia?”, au mai spus cele două tinere.

Adauga un comentariu