Eveniment-Social

Tinerii care au încercat să vândă mașini închiriate la dezmembrări au fost plasați sub control judiciar

Publicat: 24 feb. 2020

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Vaslui și I.P.J. Botoșani, au identificat doi tineri, unul de 24 de ani, din județul Suceava, iar celălalt, de 29 de ani, din orașul Podu Iloaiei, bănuiți de comiterea infracțiunilor de abuz de încredere în formă continuată, tentativă de înșelăciune și înșelăciune. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 18 februarie, aceștia ar fi încercat sa vândă, pe raza municipiului Vaslui, un autoturism închiriat de la o societate din municipiul Iași.

Tinerii au fost reținuți de polițiști

În perioada 11-15 februarie, aceștia ar fi închiriat două autoturisme de la doua societăți de profil din municipiul Iași, pe care le-ar fi înstrăinat către o societate cu profil dezmembrări auto de pe raza municipiului Botoșani. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 februarie, tinerii bănuiți de savârșirea infracțiunilor de abuz de încredere în forma continuată, tentativă de înșelăciune și înșelăciune au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.
Cei doi tineri au închiriat trei autorisme, un VW Passat și două VW Jetta. Aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările continuă.loading...

Adauga un comentariu