Stiri si curiozitati

Tipuri de tunsori pentru femei. Pentru ce coafură să optezi în noul sezon

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tipuri de tunsori pentru femei. Pentru ce coafură să optezi în noul sezon
Rareori o tunsoare se potrivește perfect oricărei forme de față

Există multe tipuri de tunsori pentru femei care te vor ajuta să ieși în evidență. O tunsoare bună vă va ajuta să vă păstrați părul în formă și vă va face coafarea de zi cu zi mai ușoară. Tunsoarea potrivită are puterea de a te transforma instantaneu. Șuvițele de păr pot ascunde în mod ingenios multe defecte, dar și accentua cele mai bune aspecte ale chipului tău.

Rareori o tunsoare se potrivește perfect oricărei forme de față, dar există și excepții. Acesta este cazul tunsorii în scări, pe care majoritatea femeilor o încearcă cel puțin o dată în viață. Tunsorile pentru femei, pot fi realizate atât pe părul lung, cât și pe cel de lungime medie. O coafură potrivită va arăta întotdeauna izbitor. Pentru fetele cu o față rotundă, tunsorile va ridica vizual forma feței și va diminua dimensiunea obrajilor. Pentru cei care au o față triunghiulară este, de asemenea, una dintre cele mai bune opțiuni de tunsori pe părul lung, deoarece oferă posibilitatea de a adăuga volum pomeților. În ceea ce privește fetele care au o față îngustă, este mai bine să optați pentru o tunsoare în scări, atunci obrajii vor arăta mai rotunjiți și mai convexe.

parul tuns al unei femei
Aceste tunsori pentru femei evidențiază perfect frumusețea părului lung și creț

Tipuri de tunsori pentru femei. Cele mai potrivite look-uri pentru părul lung și mediu

Vorbind despre tunsorile lungi la modă pentru femei și despre potențialul lor de transformare a look-ului, nu trebuie ratată populara tunsoare în V. Avantajul acestei opțiuni este versatilitatea și capacitatea sa de a rămâne atractivă pentru o perioadă lungă de timp, pe măsură ce părul crește la loc. Pentru femeile care trebuie să acopere delicat pomeții prea mari, tunsoarea este cea mai bună opțiune.

Un bob alungit este una dintre cele mai populare și frumoase coafuri pentru femeile cu părul lung. Această coafură poate fi purtată de proprietarii unei forme ovale a feței sau rotunde, care nu au nevoie de corecție.

parul tuns al unei femei
O tunsoare de bază cu elemente în cascadă și franjuri poate adăuga volum și grosime chiar și părului subțire și slab

De multe ori este mai bine să evitați „coafura bob alungit”, mai ales pentru cele cu fața rotundă. Un bob mai lung este excelent pentru a accentua frumusețea părului tău și pentru a da feței tale un aspect deosebit. Fetele cu o față ovală impecabilă pot alege în siguranță o tunsoare scurtă, care poate fi completată de franjuri scurte și o linie de tăiere dreaptă. Există o mulțime de opțiuni în ceea ce privește textura look-ului.

O tunsoare de bază cu elemente în cascadă și franjuri poate adăuga volum și grosime chiar și părului subțire și slab. Aceste tunsori pentru femei evidențiază perfect frumusețea părului lung și creț. Optează pentru o coafură oblică dacă vrei să îți faci un look seducător și luminos. Aceasta este doar o prezentare sumară a posibilităților pe care le au tunsorile pentru femei pentru părul lung și mediu.

Tunsorile scurte pentru femei mai sunt actuale? Părerea specialiștilor

Adesea, la coafor vin femei care sunt pregătite pentru o schimbare radicală a aspectului lor și vor să își taie părul lung pentru a obține o tunsoare scurtă. Adesea, o tunsoare scurtă marchează unele schimbări semnificative în viața fetelor, servește ca un fel de simbol al începutului unei „noi vieți”, o nouă etapă.

femeie tunsa scurt
Avantajul acestei opțiuni este versatilitatea și capacitatea sa de a rămâne atractivă pentru o perioadă lungă de timp, pe măsură ce părul crește la loc

Cu toate acestea, tunsoarea scurtă influențată emoțional după câteva zile poate provoca frustrare. Prin urmare, atunci când se taie în mod substanțial lungimea părului, este necesar să se ia în considerare dacă o astfel de tunsoare se potrivește cu parametrii individuali ai aspectului și caracterului.

Atunci când nu ești sigură ce look să alegi este bine să te informezi despre tipurile de tunsori pentru femei. La fel ca și în cazul tunsorilor feminine pentru părul lung, atunci când creați tunsori scurte ar trebui să încercați pe cât posibil să echilibrați liniile, să faceți proporții armonioase ale feței. Femeile cu o față ovală corectă pot efectua aproape orice tunsoare, această formă nu impune aproape nici o restricție. De exemplu, fetele cu fața rotundă pot opta pentru o tunsoare pixie dinamică, în straturi.

parul tuns al unei femei
Vorbind despre tunsorile lungi la modă pentru femei și despre potențialul lor de transformare a look-ului, nu trebuie ratată populara tunsoare în V

 

 

Adauga un comentariu