Stiri si curiozitati

Tunsori păr scurt față rotundă pentru femei 50 de ani: Cum să alegi un look tineresc și potrivit

Publicat: 28 feb. 2022
Tunsori păr scurt față rotundă pentru femei 50 de ani Cum să alegi un look tineresc și potrivit
O tunsoare potrivită pentru această formă a feței o v-a alungi vizual

Tot mai multe femei se află în căutarea unei tunsori pe păr scurt pentru față rotundă. Femeile peste 50 de ani trebuie să abordeze un look întinerit pentru a-și scade din ani. De asemenea, nu ar trebui să consideri o față rotundă sau plină ca un dezavantaj. Aceasta este doar o caracteristică a aspectului tău care îți va da un plus de valoare dacă știi să alegi tunsoarea potrivită.

O tunsoare potrivită pentru această formă a feței o v-a alungi vizual. Printre cele mai potrivite acestui tip de față sunt tunsorile pe părul drept. De asemenea, foarte potrivită este frizura bob cu părul până la umeri și cu fruntea deschisă, adică fără breton. Dacă preferi coafurile pe părul lung sau mediu, trebuie să-ți amintești câteva reguli.

colaj doua femei cu fata rotunda si tunsa scurt
Coafurile cu volum la partea superioară a coafurii va face față perfect acestei sarcini

Reguli pentru a realiza tunsori pe păr scurt pe față rotundă pentru femei de 50 de ani

Pentru a obține o coafură perfectă este important să nu folosești un stil prea voluminos sau prea plat. Buclele și părul creț natural sunt inamicul unei fețe rotunde. Din acest motiv este bine să folosește produse pentru a îmblânzi buclele sălbatice. De asemenea, poți urma un tratament de netezire a părului. Astfel, părul tău nu va fi doar drept, ci și strălucitor și sănătos. Dacă nu ești gata să te despărțiți de bucle, alege tunsorile lungi și stratificate.

Cele mai potrivite tunsori lungi sau medii pentru o față rotundă sunt tunsorile în straturi. Tunsoarea tip cascadă subliniază linia bărbiei. De asemenea, linia bărbiei poate fi subliniată și de un breton oblic sau drept, dar nu prea gros. Acesta te va ajuta la „întinderea” vizuală a feței.

colaj doua femei cu fata rotunda si tunsa scurt
Tunsorile scurte sunt, de asemenea, grozave pentru o față rotundă

Tunsorile scurte sunt, de asemenea, grozave pentru o față rotundă. Foarte indicate pentru femeile trecute de 50 de ani sunt tunsorile pe părul scurt asimetrice. Acestea te vor scăpa atât de voalul rotunjimii excesive, cât și îți va sublinia linia feței.

Coafurile cu volum la partea superioară a coafurii va face față perfect acestei sarcini. Conturul general al coafurii se extinde oarecum de la urechi in sus, iar obrajii pot fi acoperiți cu șuvițe care ascund volumul feței excesiv. Tâmplele netede și structură stratificată a părții superioare a părului, la fel ca la o coafură pixie, vor arăta, de asemenea, foarte grozav.

Cufuri scurte pentru a ascunde volumul feței

Asimetria și aspectul „neglijent”, special creat de foarfecele maestrului, este foarte potrivit femeilor peste 50 de ani. Pixie este tunsoarea perfectă pentru femeile cu o față rotundă. De asemenea, potrivit pentru o față plină este și bob-ul scurt sau un bob perfect drept „tusled”.

Este important să eviți părul pieptănat pe spate, despărțire dreaptă și joasă. O doamnă de peste 50 de ani este o persoană frumoasă, experimentată și inteligentă. Are propriul stimul de viață, principiile ei și grijile ei. La această vârstă, datorită caracteristicilor biologice ale corpului, poate apărea o plenitudine naturală a siluetei. Nu ar trebui să te concentrezi prea mult pe acest lucru. Ci, dimpotrivă, să-ți pui în valoare fața rotundă printr-o tunsoare elegantă și foarte la modă.

femeie cu fata rotunda si tunsa scurt
Tunsoarea tip cascadă subliniază linia bărbiei

Tunsoarea va servi drept un truc de camuflaj excelent pentru astfel de doamne cu diferite forme ale feței. Tunsorile spectaculoase pentru par scurt pentru femeile mai pline sunt șansa perfectă de a-ți pune în evidență aspectul extraordinar. Nu ar trebui să fii limitat în alegerea coafurilor, deoarece aproape orice tunsoare scurtă se poate potrivi cu obrajii drăguți și plinuți.

Nu este dificil să găsești tunsori pe păr scurt pentru față rotundă pentru femei de 50 ani. Însă, pentru a crea un look armonios, femeile ar trebui să fie foarte atent la mici detalii. De exemplu, fanii bretonului ar trebui să acorde atenție unei tunsori cu vârfuri ascuțite pe părțile laterale, care sunt întoarse spre exterior în partea din față și contururilor neuniforme.

femeie cu fata rotunda si tunsa scurt
Pentru a obține o coafură perfectă este important să nu folosești un stil prea voluminos sau prea platAdauga un comentariu