Sport

Tomas Ryde trage un semnal de alarmă după amicalul România – Olanda: „Cristina Neagu mai resimte dureri!”

Publicat: 28 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tomas Ryde trage un semnal de alarmă după amicalul România - Olanda Cristina Neagu mai resimte dureri

Tomas Ryde și-a permis să facă experimente în a doua repriză a amicalului României cu Olanda. Naționala a pierdut clar după ce a marcat doar ȘAPTE goluri în repriza secundă. Sâmbătă, tricolorele debutează la Campionatul Mondial în fața Spaniei, de la 11 dimineața.

„În partea a doua nu am avut nicio strategie. Am vrut să joace toată lumea, asta a fost cel mai important”, a declarat Tomas Ryde după meciul de pregătire. „În prima repriză am ținut aproape de ele, apoi a fost un antrenament bun și așa am văzut și noi ce probleme avem, ce să rezolvăm. Nu mai avem mult timp, sâmbătă e primul meci oficial”, a spus jucătoarea de la SCM Craiova, Patricia Vizitiu.

Cristina Neagu a jucat doar în prima repriză

Selecționerul naționalei României a mai sesizat o problemă, chiar în privința căpitanului de echipă Cristina Neagu.

„În atac trebuie să ne dăm seama cum s-o integrăm pe Cristina în echipă, a mai resimțit dureri la genunchi, trebuie să vorbim cu ea să vedem ce facem”, a mai spus Ryde.

9 dintre cele 17 handbaliste prezente în Japonia evoluează în Liga Campionilor, pentru SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București. Campioana României are cele mai multe jucătoare, 5. „Îmi doresc să avem o echipă competitivă, să avem dorință la fiecare meci și să încercăm să facem jocuri bune și să le câștigăm”, a fost mesajul Cristinei Florica de la SCM Rm. Vâlcea

Adauga un comentariu