Bursa Barfelor

Toni Hoțac este desperat că nu mai pupă bănișori! Iar trebuie să revină la poșirca aia puturoasă pe care o beau boschetarii

Publicat: 03 oct. 2020

Babetele bârfitoare încep ediția de astăzi cu informațiuni noi despre Toni Hoțac, cel poreclit „Curuleț” – „prietenii știu de ce”, care este desperat de o perioadă că a trecut campania erectorală, el nu mai are bani de băutură și este condamnat să bea iar poșircă din aia ca boschetarii. Ei bine, o încercat el Toni Hoțac și fițuica lui să obțină niște lovele mai multe de pe la partidele pulitice din Iași, dar cam toată lumea i-a dat cu flit, știind că el este ca o „curvă”, acum îți ia banii și mâine te arde.

Tocmai de aceea, în ultima vreme, dacă ați avut timp să cetiți fițuica lui de doi bani (și vreo doi cetitori), ați văzut nește atacuri la adresa Partidului lui Petrișor Movilev, dar și la adresa lui Arăgăzel Pompa, mai ales după ce acesta a perdut alegerile la președinția Cejăului. De ce credeți că au apărut aceste atacuri?

În primul rând, Movilev a refuzat să plătească bani mulți la fițuica lui Toni, convins fiind că îi dă degeaba, iar Arăgăzel Pompa (care a tot băgat bani degeaba în buzunarul lui Curuleț în ultima perioadă) a refuzat și el să mai plătească vreo 10.000 de epuroi, pe finalul campaniei lui Hoțac, pentru că zearul lui de lași nu mai are nicio importanță prin Ieși. Așa le trebuie lui Movilev și Pompa, dacă au avut încredere în Toni Hoțac, cel poreclit „Curuleț” și au cotizat atâția ani la el… că au dat banii degeaba se știa, dar acum să mai fie și f…tuți pe banii lor, asta chiar e culmea gazetăriei! Luați aminte așadar, că dacă plătiți la Toni Hoțac, vă treziți și bălăcăriți și f…tuți! Că doar lui Toni Hoțac îi place mult pe la spate! Dar despre asta mai vorbim în edițiile următoare!

 

 

Adauga un comentariu