Stiri si curiozitati

Top 10 coafuri de nuntă pentru păr mediu la nașă 2022. Fii în pas cu moda

Publicat: 02 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top 10 coafuri de nuntă pentru păr mediu la nașă 2022. Fii în pas cu moda
Multe femei se pregătesc din timp pentru momentele pline de spiritualitate, puternic încărcate emoțional de bucurie și împlinire

O reală problemă în zilele noastre este „Ce coafuri de nuntă pentru păr mediu alege o nașă?”. Multe femei se pregătesc din timp pentru marele eveniment al cununiilor. 

Nașii sunt părinții spirituali ai noii familii care aleg să își unească destinele prin iubire și înțelegere, pe drumul vieții, căsnicia. 

modele de par prins in coc
Fie că ești mireasă, nașă sau una dintre soacre, părul trebuie să fie frumos coafat pentru una dintre cele mai frumoase zi din viața de cuplu

Ce coafuri de nuntă pentru păr mediu poate alege o nașă

Părul este podoaba care, dacă este pus în evidență, oferă un look elegant, sofisticat și natural. Trebuie îngrijit și purtat cu atenție, mereu pus în combinație cu machiajul, rochia și forma feței. În anul 2022 se poartă natural, specialiștii recomandă coafuri de nuntă pentru păr mediu la nașă aranjamentul părului într-un mod simplu și lejer, cu fața luminată și radiantă a fericire. 

Fie că ești mireasă, nașă sau una dintre soacre, părul trebuie să fie frumos coafat pentru una dintre cele mai frumoase zi din viața de cuplu. Într-un mod elegant, simplu, dar și sofisticat, părul este atuul unei ținute ca în povești, plin de rafinament. În funcție de forma feței, culoarea părului și lungimea acestuia, alege să ieși în evidență. Se recomandă ca părul să fie strâns, bine coafat pentru a nu jena sau deranja în timpul marelui eveniment. 

modele de coafuri bob
Părul prins la baza gâtului căruia îi sunt adăugate accesorii de păr, fie bentițe, fie mărgele sau agrafe din perle sau cercei mari și voluminoși, va arăta natural și pe placul tuturor

Nașa care are un păr mediu, vopsit balayage, face alegerea ideală dacă își prinde podoaba capilară într-un coc, la baza umerilor, sau prins într-o coadă de cal, la nivelul urechilor. Împletiturile vor fi mereu la modă, mai ales când vrei să impresionezi cu o coafură de nașă care să te pună în valoare. 

Un coc din împletituri este diafan, sofisticat și elegant, mai ales la o rochie lungă cu accesorii mici, în care detaliul este frumusețea și simplitatea. Părul prins într-un coc sus a fost, este și mereu va fi decizia ideală pentru un eveniment. Este lejer de purtat, are un aer simplu, dar niciodată comun. Cu șuvițe împletite sau fin ondulate, cocul prins la nivel sus nu încurcă și nu deranjează nașa. 

Simplitate și naturalețe în ziua marelui eveniment

Coafurile de nuntă pentru un păr mediu de nașă sunt reprezentate de cocurile simple și ușor de purtat care se potrivesc la orice ținută. Parul răsucit, ondulat sau împletit este purtat cu eleganța pentru a fi mereu în centrul atenției. Părul prins la baza gâtului căruia îi sunt adăugate accesorii de păr, fie mărgele sau agrafe din perle sau cercei mari și voluminoși, va arăta natural și pe placul tuturor. Nașa, mama spirituală a tinerilor miri are rolul de a-i călăuzi pe cei doi în drumul spre viață și maturitate, oferind un exemplu de familie și relație de căsătorie. 

coafuri nunta par mediu nasa
Într-un mod elegant, simplu, dar și sofisticat, părul este atuul unei nunți ca în povești, plin de rafinament

Dacă ai părul tuns sub celebra denumire „bob”, atunci, specialiștii recomandă părul pe spate, dat după urechi, evidențiat de un machiaj spectaculos și de accesorii voluminoase. Se poate opta și pentru o variantă de coafură a părului bob pe o parte sau bucle lejere, pentru un look de invidiat, simplu și ușor, dar foarte elegant de purtat. 

Pentru anul 2022 specialiștii în cosmetica și aranjarea părului propun pentru o nașă tânără și non-conformistă părul cu aspect ud sau wet hair, așa cum este cunoscut, o coafură glam care se poartă cu încredere și zâmbete. 

Alege să fii mereu la modă, plină de farmec, rafinament și simplitate, alege să porți coafuri de nuntă dacă ai păr mediu și ești nașă, pentru a fi în tendințele anului 2022. 

 

persoane care prezinta coafuri de nunta
Multe femei se pregătesc din timp pentru momentele pline de spiritualitate, puternic încărcate emoțional de bucurie și împlinire

 

 

Adauga un comentariu