Stiri si curiozitati

Top 10 rochii de soacră: Tendințele anului 2022 

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top 10 rochii de soacră Tendințele anului 2022 
Alături de tinerii miri, mama trebuie să fie în centrul atenției cu imaginea impecabilă a unei soacre mândre de copii

Top 10 rochii de soacră, ținute alese de stiliștii români pentru evenimentele speciale, la cele mai mici prețuri pentru toate gusturile. Soacra este emblema creșterii mirilor, exemplu de demnitate și putere, iar rochia de soacră trebuie să fie una de ocazie specială. 

Tendințele anului 2022 cu care să  fii mereu la modă, o soacră cu atitudine, personalitate, îmbrăcată comod prin top 10 rochii de soacră. 

top 10 rochii de soacra colaj persoana cu rochii de ocazie
Top 10 rochii de soacră, ținute alese de stiliștii români pentru evenimentele speciale, la cele mai mici prețuri pentru toate gusturile

Vârsta este mereu în pas cu moda 

Momentul important din viața copiilor, nunta, trebuie să fie marcat prin ținuta impecabilă pe care soacrele o au. Fie că ești mama mirelui sau al miresei, trebuie să arăți impecabil. Am pregătit o serie de sfaturi pentru soacră în care să arăte tânără, frumoasă, încrezătoare și în pas cu moda. Alături de tinerii miri, mama trebuie să fie în centrul atenției cu imaginea impecabilă a unei soacre mândre de copii. 

Pentru un eveniment lanț, cu cununia civilă și religoasă, iar mai apoi petrecerea de nuntă, este necesară purtarea a două ținute, de zi și de seară. Pentru zi specialiștii recomandă culori calde de baby blue, violet, roz pal, sau crem pudră. În rochia de seară soacra trebuie să strălucească într-o rochie neagră cu aplicații, verde smarald sau albastru închis. Paietele, pietricelele aplicate și accesoriile trebuie alese atent și utilizate cu moderație. 

persoane la sedinta fata de la nunta
În rochia de seară soacra trebuie să strălucească într-o rochie neagră cu aplicații, verde smarald sau albastru închis

Forma corpului este cea care alege modelul rochiei. O formă ovală va prefera rochiile midi, după genunchi, cu un toc ușor ridicat, pătrat. O siluetă suplă mereu va fi avantajată de o rochie lungă, până în pământ sau ușor deasupra pantofului. 

Rochia unei soacre, de cele mai multe ori, este simplă, largă și evazată care să ascundă micile imperfecțiuni. 

Top 10 rochii de soacră pentru o seară de neuitat

Cu un aspect unic și elegant, rochiile de soacră peste genunchi sunt alegerea ideală pentru a petrece seara unică a nopții. Cu broderie simplă din dantelă sau aplicații 3D cusute manual, rochiile cu mâneci sunt potrivite pentru evenimetul special la care iei parte. Cu o construcție conică, rochia ascunde micile imperfecțiuni ale vârstei. În nuanțe și culori pastelate, de roșu, roz pal, crem pudrat și albastru, soacra va străluci în ziua marelui eveniment. 

colaj cu persoana in rochii de eveniment
Modelul ideal al unei rochii de soacre, și nu numai, este cel în care te simți bine, elegantă, cochetă, plină de farmec, dar și mândră de iubirea celor doi copii

Într-o zi călduroasă de vară rochiile vaporoase sunt alegerile ideale pentru a petrece alături de miri cea mai frumoasă zi din viața lor, căsătoria. Dantela și tiului se potrivesc în combinațiile anului 2022, top 10 rochii de soacră. Decolteul în V, sau cel la baza gâtului trebuie ales în funcție de croiala rochiei dorite, statură și greutate, dar și de materiale. 

Satinul este perfect pentru combinații de mărgele și aplicații din strasuri, paiete și pietre strălucitoare. Modelul ideal al unei rochii de soacre, și nu numai, este cel în care te simți bine, elegantă, cochetă, plină de farmec, dar și mândră de iubirea celor doi copii. Materialul și croiala trebuie să fie atent alese după formă, statură și gusturi. 

Top 10 rochii de soacră din care să alegi pentru o seară de vis în care se celebrează iubirea mirilor, unitatea și familia pentru a uni în armonie inimile care se iubesc și se prețuiesc. 

colaj de rochii pentru ocazie
Cu broderie simplă din dantelă sau aplicații 3D cusute manual, rochiile cu mâneci sunt potrivite pentru evenimetul special la care iei parte

  

Adauga un comentariu