Beauty

Idei de coafură păr mediu, perfecte pentru nuntă. Care sunt ultimele tendințe în materie de hairstyling

Publicat: 20 dec. 2021
Idei de coafură păr mediu perfecte pentru nuntă. Care sunt ultimele tendințe în materie de hairstyling
Buclele sunt un stil lejer, dar foarte la modă

Care sunt cele mai frumoase idei de coafură păr mediu pentru nuntă? În ultima vreme, la modă sunt coafurile ușor de purtat. De exemplu, la o nuntă poți purta un coc dezordonat (cunoscut în engleză sub numele de messy updo). Decorată cu accesorii strălucitoare și fixată cu produse de styling, această coafură este perfectă pentru cele care preferă un coc mai lejer, dar își doresc să strălucească.

Fiind la fel de verstil ca părul lung, cel mediu poate fi stilizat și în coafuri mai complexe. Un bun exemplu în acest sens este coada de cal clasică, îmbinată cu împletitura coadă de pește. Dacă îți dorești o coafură simplă și totuși de efect, optează pentru clasicele bucle. În alegerea coafurii trebuie să ții cont de fizionomia feței tale și de evenimentul la care vei participa.

Idei de coafură păr mediu, perfecte pentru nuntă

Părul mediu este la fel de versatil ca părul lung. Prin urmare, fie că vorbim de păr creț sau drept, acesta poate fi prins într-un coc, într-o coadă de cal, sau aranjat în bucle. În ultimul timp, sunt la modă coafurile simpliste, ușor de purtat. Așa vor sta lucrurile și în 2022. În alegerea coafurii perfecte trebuie să ții cont de fizionomia feței tale și de  evenimentul la care urmează să participi.

Clasicele bucle sunt potrivite pentru orice ocazie. Deoarece nunta este un eveniment romantic, buclele sunt ideale și pot fi purtate simple, pe umeri, sau în cadrul unor împletituri. . Indiferent de cum vei alege să le porți, buclele îți vor oferi un aspect foarte elegant. În cazul părului mediu, stiliștii profesioniști recomandă să faci buclele de la vârfuri. Astfel, nu vei lua foarte mult din lungimea părului.

O altă coafură elegantă, perfectă pentru nuntă este clasicul coc lejer. Un prim avantaj al acestei coafuri este poate fi realizată într-un timp scurt și fără prea multe produse de styling. Pentru a te asigură că rezistă pe toată durata petrecerii, poți folosi un fixativ. Pentru un plus de strălucire, cocul poate fi decorat cu diverse accesorii, cum ar fi bentițele sau agrafele cu paiete. Pentru cele ce preferă o coafura mai lejeră, dar în același timp feminină, alegerea perfectă este coc-ul dezordonat, cunoscut și sub denumirea de messy updo.

Coada de cal clasică, mereu la modă

Totodată, părul de lungime medie poate fi purtat în coafuri mai complexe, cu împletituri. Printre opțiunile din care poți alege se numără  împletitura bentiță, împletitura coroniță sau spic. Nu în ultimul rând, coafura cu influențe retro este la mare căutare în ultimul timp. Deobicei ieșite din comun, acestea sunt perfecte pentru nunți sau alte evenimente speciale la care participi.

Cu toate acestea, coada de cal rămâne cea mai practică. Deși este o coafura simplă, ea poate fi potrivită pentru orice ocazie. Pentru o nuntă, o idee ar fi să împletești o secțiune de păr, să o legi cu un elastic transparent și să o unești cu restul părului într-o coadă de cal joasă. Așadar, tu ce coafură pentru păr mediu vei purta la următoarea nuntă sau eveniment special la care vei participa?
Adauga un comentariu