BZI LIVE

LIVE VIDEO – Top Analiză BZI LIVE! Ediţie specială alături de Adrian Severin, fostul ministrul al MAE şi europarlamentar, despre ceea ce se întâmplă acum în întreaga lume

Publicat: 21 iun. 2022

Miercuri, 22 iunie 2022, începând cu ora 15.00, (via Zoom), este programată o nouă ediţie BZI LIVE specială alături de Adrian Severin, fostul ministrul al Afacerilor Externe şi fost europarlamentar. Invitatul va discuta despre absolut tot ceea ce se întâmpla în momentul de față în întreaga lume.

De asemenea, discuţia cu Adrian Severin se va axa şi pe ideea ca Henry Kissinger, George Soros și George Friedman sunt cu toții susținători ai ideii că omenirea are nevoie de o ordine globală care, pe deasupra frontierelor culturale, să stabilească și impună persoanelor fizice și vechilor entități politice create de ele, reguli de comportament apte a duce la evitarea războiului, într-un univers în care interdependențele obiective generează solidaritatea intereselor, lăsând în urmă independența și competiția între națiuni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 
Comentarii
Adauga un comentariu