Horoscop

TOP cele mai PROASTE ZODII

Publicat: 28 aug. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
TOP cele mai PROASTE ZODII
6
Ne cerem scuze de la inceput, nu vrem sa suparam pe nimeni, dar ne-am saturat de horoscopul in care afli care-s cele „mai frumoase zodii”, „mai bune la pat” sau mai inteligente. Ce-ar fi sa pamfletam situatia? Hai sa vedem cat de prosti suntem in functie de zodie
Tot 6 zodii tampite 
Femeia Pesti: Proasta cu carte
Femeia Pesti este genul ala de tipa care da impresia tuturor ca e desteapta, doar ca ea stie ca e proasta. Mai sunt si altii care o dibuiesc. Nu stie nici tabla inmultirii, oricum nu-i trebuie. La ea prostia nu e chiar prostie, e doar o fraiera. Plange din orice si crede in zodiac. Daca-i moare personajul preferat dintr-un film, totul e o tragedie. E asa de naiva incat chiar crede ca o iubesti. Ce pot sa zic? O batista cu cloroform e tot ce-ti trebuie si e a ta.

Femeia Berbec: Batuta-n cap
Asta nu intelege nici daca-i faci o schema. Si mai e si indaratnica. E atat de proasta incat crede ca Soarele nu apune ci se scufunda-n mare. Nu o lua cu fizica cuantica, vorbeste-i despre mancare, animalute si cam atat. Are mintea unei copilite de 15 ani. Asta daca nu are chiar 15 ani si cred ca ai intrat la probleme, prietene. Ce cauti c-o pustoaica de 15 ani?
Femeia Sagetator: Proasta de da-n gropi
Asta-i aiurita. Nu stie nici cum o cheama. Se impiedica-n picioare si ia toate baltile atunci cand merge. Ori are nevoie de ochelari, ori de-un transplant de creier. Tot ce stie ea e ca are treaba si asta o face prea grabita ca sa-si foloseasca teasta.
Femeia Scorpion: Proasta, dar orgolioasa
Asta are-un orgoliu cat casa. Si te mai si inteapa. E genul ala de femeie enervanta care vrea ca lucrurile sa fie cum vrea ea, care are ticuri nervoase si care se supara din toate prostiile. Te-ai procopsit daca te trezesti langa ea dimineata. Nu-i chiar proasta, doar face pe proasta ca sa ii faci tu treaba in locul ei. E sefa ta.
Femeia Leu: Proasta, dar frumoasa
Asta-i toata ziua cu ochile-n oglinda. Macar e frumoasa, nu? Poti s-o prezenti ca pe un trofeu prietenilor, dar fereasca Sfantul sa deschida gura ca ai dat de dracul! O sa se laude cu cele mai tampite chichite, o sa vorbeasca intruna si o sa te faca de ras.

Femeia Fecioara: Neam prost
Nu-i chiar proasta, e doar taranca. Daca o duci in oras, ai dat de Dracu’. Orice fel de mancare ar manca o face cu toata fata si cu mainile. Daca ar putea si cu picioarele. Pfff, asa tuta e greu de digerat.
Top 6 barbati prosti, in functie de zodie

Barbatul Capricorn: Prost si speriat de umbra lui
Barbatul Capricorn se sperie si de umbra lui. Nu are idee de ce a fost pus pe planeta, dar stie ca poate sa moara in orice secunda si asta-l sperie. Bafta daca vrei sa-l scoti din casa! O sa-ti strice toata ziua! Daca imi cade un pian in cap si mor? 
Barbatul Gemeni: Doi prosti si jumatate
E bipolar si prost. Asadar, felicitari! Te-ai procopsit cu doi prosti si jumatate! Jumatatea o reprezinta burta
Barbatul Leu: Nu te pune cu prostul ca ti-o iei
I se mai zice si Gigi Contra. Sa nu indraznesti sa pici in capcana lui. Pe langa asta, e atat de indragostit de el incat 90% din timp il petrece in oglinda. E mai simplu sa te holbezi la tine decat sa pui mana pe-o cartulie.

Barbatul Varsator: Prost si misogin
Barbatul Varsator crede ca toate femeile-s la fel. Traieste in anii ’20 atunci cand femeia era casnica si barbatul aducea banii in casa.  Din pacate pentru el, suntem in 2015, iar acum nu  mai e legal sa iti apuci secretara de c*r si s-o trimiti dupa cafea.
Barbatul Berbec: Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul
Barbatului Berbec trebuie sa-i explici totul de la geneza lumii ca sa il faci sa inteleaga si nici atunci n-o sa o faca. Tot ca el e. Merge pe sistemul ori ca mine, ori ca tine. Asadar, baiete, fa-ne sa ne fie dor de tine!
Barbatul Taur: Batut in cap
Da’ rau de tot. Asta-i prost din-ala suparacios. Daca l-ai suparat, nici nu-l simti prin casa. Nimic nu-i mai rau decat prostul care nu tine la gluma. Te doare capul numai daca respiri acelasi asa cu el. Asa ca prostii cu prostii…

sursa

Adauga un comentariu