Magazin

Top lucruri la care trebuie sa fii atent cand te joci la cazino pe bani reali

Publicat: 30 oct. 2020

Cazinourile sunt o casă fierbinte de distracție – știm cu toții – dar sunt o afacere la sfârșitul zilei. Așadar, în timp ce este o prioritate să vă asigurați că vă distrați, câștigarea banilor este și mai importantă.

Există totuși modalități de a vă minimiza pierderile împotriva casei, așa că citiți mai departe casinouri online Românești 2020 pentru a descoperi cum puteți face asta.

Iată câteva dintre primele 10 lucruri pe care ar trebui să le știți!

  1. Nu toate jocurile sunt egale

Probabil ați auzit de un lucru numit marginea casei. Marginea casei este foarte importantă pentru a stabili cât de probabil este să câștigi.

Și, deși știm că întotdeauna casa câștigă, este bine să știm că ai o imagine de ansamblu mai bună jucând anumite jocuri.

Sloturile ar putea părea o modalitate ieftină și distractivă de a vă rezolva jocurile de noroc, dar marginea casei pe acestea poate ajunge până la 10%.

Jocuri precum blackjack, poker și bingo sunt o opțiune mult mai bună, cu un avantaj al casei de aproximativ 3%. Și pentru a face un pas mai departe, verificați pokerul video, unde este de până la 0,46 la sută.

  1. Dealerii fac greșeli

Și la fel cum jocurile nu sunt la fel, nici dealerii nu sunt.

Se pot spune multe despre eroarea umană și, la urma urmei, dealerii sunt doar oameni. La fel ca mine și ca tine, fac greșeli.

Bill Zender obișnuia să lucreze ca manager de podea de cazinou și a luat multe perle de înțelepciune pentru a câștiga. El și-a notat observațiile în 16 cazinouri și a găsit 35 de dealeri neglijenti.

Pur și simplu urmăriți cum distribuitorii împart cărțile. Există doar aproximativ 100 de profesioniști, astfel încât restul pot fi destul de mulțumiți, intermitând greșit cartea cu fața în jos.

Dacă încercați această metodă cunoscută sub numele de „card-holing”, vă oferiți o margine de 6-9% față de casă! Zender și-a câștigat existența făcând asta o vreme.

  1. Numărarea cărților nu este ilegală

Probabil ați auzit de echipa de numărare a cărților MIT blackjack care a câștigat milioane de dolari în anii 80 și 90. În cele din urmă au fost arestați pentru că au fost prinși și au fost opriți.

Deși numărarea cardurilor nu vă va face prieteni în cazinou, nu este de fapt ilegală (atâta timp cât o faceți în cap). De îndată ce începeți să implicați dispozitive și mașini externe, este o poveste diferită.

Cazinourile se vor descurca destul de greu cu oricine suspectează că ar număra cărțile, pe care o păstrează din nou pe DL, deoarece nu vor să pară că vor sa strice distracția oamenilor.

Nu vă sugerăm să încercați, dar dacă dați o lovitură, va trebui să înțelegeți cum să numărați cărțile, tone de concentrare și puterea creierului – ca să nu mai vorbim de nervii de oțel.

Oh, și vei avea o lovitură mai bună dacă ai o echipă.

  1. Mereu vei fi urmărit de camere

Cazinourile își iau securitatea foarte în serios, așa că mai bine fii pregătit să fii urmărit. Există camere peste tot.

Echipa de securitate urmărește filmările live în mod constant, astfel încât fiecare centimetru al clădirii este în permanență sub supraveghere. În cazinourile mai mari, asta echivalează cu 20.000 de camere!

În plus, considerați-vă ferit de furt și amenințări, deoarece nu exista nici un colț nesupravegheat, unde cineva v-ar putea face rău.

  1. Camerele private de poker de obicei nu au camere

Așadar, în timp ce tocmai v-am avertizat despre zâmbetul pentru camere, există un singur loc în care vă puteți relaxa puțin. Camerele de poker.

Dacă sunteți un jucător înalt și căutați o noapte bună de poker, atunci fiți siguri că camera dvs. privată, cu șampanie, va fi scutită de controlul securității.

  1. Puteți profita de începători

Pentru a echilibra puțin terenul de joc, asigurați-vă că vă așezați ca un egal. Dacă te așezi la o masă plină de localnici și obișnuiți, te pui într-un dezavantaj major.

De ce? Deoarece se simt confortabil, cunosc frânghiile, probabil cunosc dealerul. Toate aceste cunoștințe le oferă un avantaj.

Așadar, doriți să găsiți o masă în care restul jucătorilor să nu pară atât de siguri de ei înșiși; dă-ți o șansă și joacă împotriva oamenilor din aceeași poziție ca tine.

  1. Nu vei face bani jucând Keno

Nu vă deranjați cu Keno.

Serios, niciodată.

Acest joc nu merită timpul, nici măcar banii, chiar dacă este foarte distractiv.

Similar cu loteria, alegeți numere pe un card, de la 1 la 80, iar cazinoul extrage 20. Dacă potriviți numerele, câștigați.

Dar reține asta … se oferă casei un avantaj de 35-50 la sută. Dezamăgitor, nu?

Dacă doriți să câștigați câțiva bani, cel mai bine vă mențineți la acele alte jocuri pe care le-am menționat mai sus!

  1. Vegas are una dintre cele mai mari rate de sinucidere

Las Vegas, unul dintre locurile celebre pe care orice iubitor de cazinou vrea să le viziteze, este o mecă a luminilor intermitente și a momentelor distractive. În fiecare an, miliarde de turiști merg acolo pentru o petrecere pe care nu o vor uita niciodată.

Dar un lucru despre care nu veți citi prea multe este cât de mulți oameni merg acolo să moară.

Stai ce?

De ce nu vorbește nimeni despre asta?

Pentru că toți participă la asta, de la jurnaliști la ofițeri de poliție, până la angajații hotelului. Dacă apar astfel de știri, industria se îngrijorează că oamenii vor fi mai puțin înclinați să meargă acolo. Acest lucru nu este bun pentru afaceri, așa că se face liniște.

Nu este clar de ce oamenii aleg să se sinucidă în Las Vegas. Ar putea fi după o mare pierdere sau căutarea anonimatului pe care o oferă un astfel de loc.

Oricum ar fi, dacă te lupți cu o dependență de jocuri de noroc, există ajutor acolo și te ajută să vorbești cu cineva.

  1. Ești constant manipulat

Într-un cazinou este ușor să te simți ca regalitate, cu un loc de joacă uriaș la picioare și oameni care îți răsfață fiecare capriciu și nevoie. Dar dacă ți-aș spune că totul este acolo pentru a te păcăli?

S-ar putea să simțiți că sunteți de acord, dar, în realitate, cazinoul v-a înfășurat în jurul ruletei lor.

De la fiecare culoare la fiecare sunet, până la aspectul camerelor de jocuri și al designului cazinoului, totul este realizat ținând cont de dvs. și cum să profitați cel mai bine de psihologia dvs.

Motivul pentru care petreci mai mult timp și bani acolo decât ai planificat este că cazinourile știu cum să te facă să faci asta. Cu compoziții grozave, ospătărițe atractive și atente și oferte interesante peste tot, este greu să spui nu.

  1. Începători: căutați mese ocupate

Dacă totuși rețineți esența unui joc, este tentant să căutați mese mai silențioase. La urma urmei, este mult mai puțină presiune, iar miza se simte cumva mai mică.

Dar, dacă doriți să vă perfecționați jocul, atunci cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă așezați la o masă ocupată.

Nu numai că vei avea mai mult timp să te gândești între piese, vei vedea și mai mulți jucători în acțiune și vei învăța din ceea ce fac.

Pentru a vă păstra în siguranță, începeți cu pariuri mici. Nu are rost să ridici miza până nu ai încredere în ceea ce faci.

Deci, iată. Acum aveți toate aceste informații cu care puteți merge la cazinou cu încredere și cunoștințe. Cunoașterea este putere și acum veți avea puterea să vă îndepărtați când va fi momentul potrivit.

 

Adauga un comentariu