Actualitate

Tortura ca in Evul Mediu la Iasi! A incercat sa-i scoata uterul cu mana, dar i-a reusit o alta metoda diabolica – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 nov. 2014

@ La aceste scene a fost martora si o copila de 15 ani @ A incremenit cand si-a vazut mama cu picioarele desfacute si cu o hemoragie puternica @ Metodele multiple de mutilare descriu imaginea perfecta a unui monstru @ In ochii copiilor se citeste disperarea si groaza, se roaga cu mainile impreunate pentru ca mama lor sa ramana in viata

Si-a vazut mama asa cum niciun copil nu merita sa fie martor la asemenea torturi. Cuvintele spuse de o copila de 15 ani par a fi desprinse din scenariul unui film horror de pe vremea Inchizitiei. Frica, spaima, teroare si mila. Acestea sunt sentimentele copilei intr-un camin in care trebuia sa fie armonie si intelegere. Propriul tata le-a torturat mama mai rau ca in Evul Mediu. Cu sadismul unui monstru si-a dus la capat si ultima metoda care le poate baga mama la patru metri sub pamant. Chiar daca pare incredibil totul s-a petrecut intr-o comunitate din judetul Iasi, intr-un sat in care fiecare vecin este interesat de ce se intampla in curtea fiecaruia, dar fara sa sufle o vorba sau sa intinda o mana de ajutor mai ales cand sunt la mijloc si copii. Ieri, in localitatea Braiesti, toti satenii s-au strans pe santuri si se cruceau de ce s-a intamplat.

Sadism greu de descris in cuvinte

Vasile Patrascu, in varsta de 48 de ani, este monstrul care si-a ars de vie nevasta in fata copiilor. Liliana Patrascu, in varsta de 44 de ani, a ars ca o torta vie si se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost transferata cu avionul la Bucuresti. Toate acestea s-au intamplat la o saptamana dupa ce in aceeasi locuinta modesta barbatul a incercat o alta metoda prin care sa o mutileze pe mama copiilor lui. Acesta nu s-a oprit pana ce nu si-a lasat nevasta intr-o balta de sange dupa ce i-a bagat mana in vagin, incercand sa-i scoata uterul.

„De multi ani numai asta se intampla la noi in casa. Mi-e teama pentru mami acum ca a ars toata. Tata a inceput sa bea de sambata seara si nu s-a mai oprit. A inceput scandalul si m-a fugarit din casa dupa ce m-a amenintat. Nu am plecat prea departe si am auzit-o tipand. Fratele meu a indraznit sa intre in casa. A stropit-o toata cu benzina si i-a dat foc. Cred ca mami a reusit sa se stinga cumva. Cand a intrat fratele meu pe usa, tata o dezbracase in pielea goala si o stropea din nou cu benzina. A aprins chibritul, iar fratele meu a reusit sa-i apuce mana inainte de a-i da foc din nou. Acum o saptamana tata a bagat mana in ea. Asa cum se face la vaci. Spunea ca vrea sa-i scoata uterul din ea. A lasat-o plina de sange si de rusine nu a vrut sa mearga la medic. Doar eu si fratele meu am mai ramas in casa, ceilalti trei frati au plecat. Acum ceva timp i-a dat cu o ranga metalica in cap de i-a crapat craniul in doua”, a spus Ionela, copila in varsta de 15 ani.

Femeia, transportata cu avionul la Bucuresti

Unul dintre frati, Coste, in varsta de 22 de ani, si-a luat lumea in cap si a plecat in Grecia. O alta sora de 20 de ani s-a mutat la Cristesti, iar sora cea mai mare de 24 de ani s-a stabilit impreuna cu prietenul la Bucuresti. Ionela are ochii rosii si se ineaca in lacrimi. Ii revin in minte imaginile cand fugea din casa in miez de noapte sau in seri geroase de iarna. Ar fi vrut sa faca mai multe, dar nu a stiut cui sa-i ceara ajutorul. Stie ca alcoolul a lasat-o fara tata si a obligat-o sa locuiasca in casa cu un monstru. Vecinii dau din umeri si spun ca stiau parca ceva, dar nu si-au inchipuit ca se poate ajunge aici. „Eu l-am avut pe Vasile la munca si mi-a facut treaba buna in gradina. Cred ca bautura este de vina. Pacat de femeia asta. Acum ceva timp i-a crapat capul si a umblat prin politie. Acum nu mai stiu daca ea si-a retras plangerea de frica sau politia a preferat sa-l lase in libertate. A lovit-o si in curte la mine. I-am spus sa plece ca nu vreau sa-si omoare nevasta la mine in casa. Pana la urma intr-o familie nu e bine sa te bagi”, a spus una dintre vecine. Liliana Patrascu are corpul brazdat de foc si nimeni nu se poate pronunta deocamdata daca va scapa cu viata. A fost transportata de urgenta la Iasi, dar medicii au decis ca este necesar transferul la Bucuresti. „O femeie incendiata de sot a fost transportata la Spitalul Sf. Spiridon. Pacienta prezenta arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului. A primit ingrijiri de prim ajutor, urmand a fi transferata pe cale aeriana la Bucuresti”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. La fata locului au fost si criminalistii, Vasile Patrascu a ramas in arestul Politiei Targu Frumos, fiind retinut pentru 24 de ore.
Adauga un comentariu