BZI LIVE

LIVE VIDEO – Tot ce trebuie să știi despre vaccinarea anti-COVID-19! Dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, oferă la BZI LIVE toate informațiile necesare privind programul de vaccinare

Publicat: 05 ian. 2021

Miercuri, 6 ianuarie 2021, începând cu ora 13:00, invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE este dr. Vasile Cepoi, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Iași, pentru a discuta despre campania de vaccinare pentru combaterea infecțiilor COVID-19. Urmăritorii emisiunii vor afla răspunsuri amănunțite la aspecte precum importanța imunizării în timpul pandemiei, refuzul personalului medical de a se vaccina împotriva coronavirusului, condiționarea ce ar putea apărea în cazul celor care refuză imunizarea, asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare și momentul în care ar putea deveni obligatoriu vaccinul anti-COVID19. Un alt subiect abordat va face referire la riscurile administrării serului în cazul copiilor și a bolnavilor cronici.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu