BZI LIVE

LIVE VIDEO – Totul despre povestea de dragoste desprinsă parcă din filme, dintre Biagio Scrofani şi Valerica Croitoru, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 11 martie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE vor fi prezenți Biagio Scrofani şi Valerica Croitoru, cuplu format după participarea la emisiunea „Gospodar fără pereche”. Despre povestea de dragoste dintre cei doi, cum s-a adaptat Valerica Croitoru în Iași, în ferma lui Biagio, unul dintre cei mai mari producători de usturoi din Iași, un concurent puternic pentru fermierii din Moldova, veți afla numai la BZI LIVE. Nu ratați ediția de maxim interes unde cei doi îndrăgostiți vor discuta și despre ce planuri de viitor din punct de vedere personal și profesional au Biagio și Valerica sau despre cum își împart treburile zilnice în fermă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu