Cancan ultimă oră

Totul despre succesul fraților Dedeman. Nimeni nu a știut asta până acum

Publicat: 30 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Totul despre succesul fraților Dedeman. Nimeni nu a știut asta până acum
Dragoș și Adrian Pavăl provin dintr-o familie modestă, iar la început au avut doar un magazin de 16 mp în Bacău

Dedeman este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de la noi din țară. Este deținut de doi frați care au ajuns la un nivel extrem de înalt, despre care toată lumea este uimită. Secretul lor a fost dezvăluit și s-a aflat, în sfârșit, cum au reușit să ajungă la o asemenea performanță.

Succesul fraților Dedeman

Frații Dedeman au pornit de jos, dar au reușit să rupă topurile foarte repede. Și-au încercat norocul cu diferite companii, dar marele lanț de magazine le-a adus succesul mult visat, pentru că au știut ce au de făcut și au fost ambițioși.

Dragoș și Adrian Pavăl provin dintr-o familie modestă, iar la început au avut doar un magazin de 16 mp în Bacău. Dragoș și Adrian se situează în prezent în topul celor mai mari companii cu acționariat românesc, care au ținut piept celor mai mari multinaționale și afacerea lor se bucură acum de o cifră de peste 500 de milioane de euro.

Prima lor afacere i-a propulsat în acest mediu și, chiar dacă era ceva mic, ce nu le aducea prea mulți bani, i-a ajutat să prindă gustul și să învețe tot ce a fost nevoie pentru a ajunge unde sunt astăzi.

“Era o mare penurie de produse şi, fiind vorba de nişte mărunţişuri care, pe atunci, erau foarte căutate. Şi încă din prima lună de activitate am fost informatizaţi. Am cumpărat un calculator şi ţineam gestiunea pe el. Aşa am învăţat ce înseamnă să administrezi o afacere şi cât de important e fiecare detaliu”, a declarat Adrian Pavăl.

Frații Dedeman s-au extins

Frații Dedeman nu se mulțumesc cu puțin și caută să se extindă. În plus, aceștia susțin și dezvoltarea mediului de afaceri românesc și de curând s-au alăturat unui alt proiect de succes, dar care are nevoie de ceva sprijin.

Astfel, de curând, cei doi au achiziționat un pachet minoritar de 30% de acţiuni în cadrul grupului format din Farmacia Tei şi Bebe Tei, proiect ce aparține Roxanei Maftei, fondatorul acestuia. Acesta a declarat că implicarea fraților Pavăl de la Dedeman va ajuta la „dezvoltarea unei reţele de magazine fizice, precum şi expertiza în materie de gestiune financiară performantă”și va fi cu adevărat un succes pentru afacerea ei.

Femeia consideră că experiența fraților Pavăl va aduce un plus de venituri și mult mai mult succes afacerii sale. Se bucură să aibă asemenea colaboratori și are mare încredere în ei.

“Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experienţa sa în dezvoltarea unei reţele de magazine fizice, precum şi expertiza în materie de gestiune financiară performantă.

Prin acest parteneriat grupul Tei îşi propune să treacă la următoarea etapă din evoluţia sa, beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar şi de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce”, a spus Roxana Maftei.

Adauga un comentariu