Local

Tragedie după tragedie la Iași. Un bărbat a dat buzna peste ea în casă, iar după ce l-a reclamat a murit. Infractorul a scăpat cu basmaua curată (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 24 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie după tragedie la Iași. Un bărbat a dat buzna peste ea în casă iar după ce l-a reclamat a murit. Infractorul a scăpat cu basmaua curată EXCLUSIV - FOTO
Sergiu Nicoale Bangă, un agricultor din satul Șerbești, comuna ieșeană Ciortești, a dat buzna într-o seară peste o vecină de-a lui

Tragedie după tragedie la Iași. Un bărbat a dat buzna peste ea în casă, iar după ce l-a reclamat organelor de poliție a murit. Infractorul a reușit să scape cu basmaua curată, deoarece „s-a împăcat” cu familia și s-a dispus încetarea procesului penal împotriva lui

Sergiu Nicolae Bangă, un agricultor din satul Șerbești, comuna ieșeană Ciortești, a dat buzna peste o vecină de-a lui. În momentul în care a intrat în casă a început să o lovească cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului, provocându-i leziuni grave. Atunci, femeia s-a blocat de frică. A fugit la altă vecină, pentru a o ruga să anunțe poliția.

Un bărbat a dat buzna peste ea în casă, iar după ce l-a reclamat a murit

Virginia a trăit un șoc atunci când s-a trezit cu Sergiu Nicolae Bangă peste ea, în propria locuință. Ba mai mult, bărbatul a început să o bată cu bestialitate, iar mai apoi a dat bir cu fugiții. Pe moment, femeia s-a panicat. A doua zi s-a trezit cu niște dureri insuportabile, sunând la 112, să ceară ajutor.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași, transportând-o la Unitatea de Primire Urgențe ( UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, iar mai apoi a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgențe „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate, plăgile fiind deschise și destul de grave.

Ulterior, s-a dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, iar potrivit certificatului medico-legal s-a constatat că prezenta o hemoragie subconjunctivală, echimoză, fractura piramidă nazală cu minimă deplasare, fractură cu înfundare perete anterior sinus maxilar drept cu hemosinus, fractură cu minimă deplasare inferioară, perete inferior orbită dreaptă și a prezentat hematoame epicraniene. Leziunile s-au putut produce prin lovire cu corp dur.

„În jurul orelor 22:30 inculpatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, prin efracție, respectiv prin forțarea ușii de acces, și a început să îl lovească pe vătămat cu pumnii în zona feței, provocându-i leziuni. După comiterea faptei, inculpatul a părăsit imobilul în cauză, iar persoana vătămată a fugit la vecina sa, căreia i-a povestit cele întâmplate, rugând-o să anunțe organele de poliție.

La data de 24.05.2017, întrucât persoana vătămată se simțea foarte rău, a mers la cabinetul medicului de familie unde a fost consultată, iar ulterior a fost transportată cu un echipaj SAJ la Spitalul Clinic de Urgențe «Sf. Spiridon» și la Spitalul Clinic de Urgențe «Prof. Dr. N. Oblu», unde a primit îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat judecătorii din cadrul Judecătoriei Răducăneni.

Ce pedeapsă a primit vinovatul

Sergiu Nicolae Bangă a scăpat cu basmaua curată, pentru că moștenitorul părții vătămate s-a constituit ca fiind parte civilă în proces, cu suma de 3.000 de lei, iar inculpatul a fost de acord cu achitarea daunelor morale, retrăgându-și plângerea. Acesta a recunoscut fapta în fața instanței de judecată și a regretat cele întâmplate, iar ulterior s-a dispus încetarea procesului penal împotriva lui.

„În baza prevederilor art. 396 alin. 1 și 6 Cod de procedură penală rap. la art. 16 alin. 1 lit. f) Cod procedură penală, art. 154 alin. 1 lit. d Cod penal rap. la art. 5 Cod penal, cu referire la art. 155 alin. 1 Cod penal interpretat, încetează procesul penal cu privire la inculpatul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, faptă prev. si ped. de art. 193 alin. 2, din C. pen”, mai spun judecătorii în legătură cu bărbatul care a dat buzna peste o femeie în casă.

Adauga un comentariu