Local

Tragedie evitată la milimetru! Un bărbat din Iași a fost acroșat de un tren în zona BJATM – EXCLUSIV FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 27 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie evitată la milimetru Un bărbat din Iași a fost acroșat de un tren în zona BJATM - EXCLUSIV FOTO LIVE VIDEO UPDATE
Accident feroviar în zona BJATM Iași

În aceste momente un accident feroviar s-a produs în zona BJATM din Iași. Din primele informaţii se pare că un bărbat în vârsta de 60 de ani a fost acroşat de un tren. Viaţa acestuia nu este pusă în pericol iar la fața locului s-au deplasat un echipaj SAJ pentru a-i acorda primul ajutor dar şi oamenii legii care au deschis o anchetă în această speţă.

Cel mai probabil bărbatul nu a fost atent în momentul în care s-a decis să traverseze linia de cale ferată.

UPDATE: Victima, în vârstă de 81 ani, se afla în secţia de Chirurgie 3 pentru controlul hemoragiei pentru plaga delabranta regiunea lombară, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

„Bărbat 81 ani acroșat de tren adus în UPU, intubat şi ventilat mecanic. A fost condus în sala de chirurgie.A fost diagnosticat cu hematom lombar ce înglobează apofizele spinoase şi transverse T11-S1, Laceraţie renală stânga, fractura complexă coloana humeral drept, fractura spina iliacă dreapta”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu