Titlurile zilei

Tragedie fără margini, la Pașcani! Trei copii riscă să rămână pe drumuri, după ce mama lor, bolnavă de cancer, a murit! – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 29 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie fără margini la Pașcani Trei copii riscă să rămână pe drumuri după ce mama lor bolnavă de cancer a murit  GALERIE FOTO  VIDEO
Ana-Maria a fost înmormântată pe 28 iulie 2022

După ce s-a luptat cu un cancer violent, încercând să se agațe de viață, Ana-Maria Ciobanu s-a stins. Trei copii riscă să rămână pe drumuri, însă au șanse mari la un viitor datorită burselor de sportivi. Durerea pierderii singurului părinte le sfâșie sufletul, dar se au unii pe ceilalți. Femeia a fost înmormântată joi, 28 iulie 2022, la Pașcani

Cei trei copii riscă să rămână pe drumuri sau să fie luați de Protecția Copilului în urma morții mamei lor. Aceștia sunt sportivi campioni, iar acest lucru îi ajută, din punct de vedere financiar. Ei doresc să își continue studiile și activitățile obișnuite, pentru ca munca mamei lor să nu fi fost în zadar. Ana-Maria a murit în urma unui cancer la stomac care s-a manifestat extrem de violent, curmându-i viața la doar 33 de ani.

Copiii campioni luptă cu greutățile vieții

Ana-Maria Ciobanu a fost condusă pe ultimul drum joi, 28 iulie 2022, la Pașcani, de oamenii care i-au fost alături în lupta pe care a dus-o cu cancerul la stomac, boală ce a doborât-o, într-un final. Aceasta a lăsat în urmă 3 copii campioni ce vor purta mai departe educația aleasă pe care le-a oferit-o.

„Cu Ana s-a încercat orice tratament, ea a luptat cât de mult a putut. La 33 de ani… Pe fata cea mică a luat-o tatăl ei… Băiatul va pleca la București, la Steaua. Sunt copii buni, sunt campioni, au bursă de sportivi amândoi. Cu banii… se descurcă. Pierderea mamei e o mare tragedie pentru ei. Sunt triști! Dar cancerul acesta… E o boală crudă!”, povestește afectat Mihai, un apropiat al familiei.

Cei trei copii riscă să rămână pe drumuri, dar cei mai mari speră că vor fi lăsați să rămână împreună pentru a-și continua activitățile sportive. Pentru moment, aceștia sunt distruși de durere și tot ce ar putea dori acum este liniște, pentru a putea să își găsească puterea de a trece mai departe.

Cei trei copii riscă să rămână pe drumuri sau fie luați de Protecția Copilului

Copiii familiei Ciobanu trăiesc o adevărată dramă. Aceștia și-au văzut mama luptându-se cu una dintre cele mai agresive forme de cancer, iar acum, după ce aceasta s-a stins, în loc să își plângă suferința, trebuie să caute o metodă prin care să nu fie luați de asistenții de la Protecția Copilului.

„Copiii sunt foarte triști, suferă! Ei au nevoie de liniște, de nimic altceva. Acum sunt la mine, nu le lipsește nimic, din punct de vedere material”, a spus Iuliana Niculiță, prietenă de-a familiei.

Cei trei copii riscă să rămână pe drumuri, dar soarta lor s-ar putea să nu fie atât de dură. Fetița de 6 ani a Anei-Maria va merge la tatăl său biologic, după ce acesta va finaliza demersurile birocratice necesare. Ceilalți doi copii vor rămâne, cel mai probabil, în grija Iulianei care dorește să se acrediteze pentru a fi asistent maternal. Copiii mai mari ai Anei-Maria, băiatul, în vârstă de 15 ani, și fata, în vârstă de 17 ani, au rămas cu pasiunea pentru sport. Băiatul va pleca, în curând, la clubul sportiv Steaua București, unde a fost selecționat datorită rezultatelor sale deosebite.

Fata intenționează să îți finalizeze studiile liceale și să urmeze cursurile unei universități.

Adauga un comentariu