National

Tragedie în Dâmbovița! O fetiță de 6 ani, înjunghiată mortal de unchi. Criminalul spune că a ucis-o ca să se răzbune pe fratele său! – UPDATE

Publicat: 17 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în Dâmbovița O fetiță de 6 ani înjunghiată mortal de unchi. Criminalul spune că a ucis-o ca să se răzbune pe fratele său - UPDATE
O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchi

Tragedie în Dâmbovița! O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchi. Aceasta a murit la scurt timp.

UPDATE: Bărbatul era cu nepoata în pădure și a ucis-o pentru a se răzbuna pe fratele lui.  Fetița de 6 ani a fost dusă în pădure și a fost executată într-o reglare de conturi. Vecinii spun că întreaga familie face scandaluri des și că au auzit de multe ori certuri între membrii familiei.

Fata era singurul copil al familiei.  Fetița a decedat în urma loviturilor de cuțit aplicate în zona gâtului. Chiar unchiul fetei este cel care a sunat la 112 pentru a anunța fapta și a spus clar ”am făcut-o din răzbunare”. Se pare că bărbatul era în depresie și este conștient de gestul său.

Știrea inițială

Totul s-a petrecut în comuna Cojasca din județul Dâmbovița. Din primele informații, se pare că ar fi fost o răzbunare a unchiului, care s-ar fi certat cu fratele său. Acesta a luat-o pe fata de 6 ani, a dus-o la marginea pădurii și a înjunghiat-o ca să se răzbune pe fratele său.

Cel care a sunat la poliție ca să anunțe crima ar fi fost chiar autorul oribilei fapte.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Medicii nu au putut decât să constate decesul fetiței de 6 ani. Criminalul a mărturisit tot ce a făcut și a fost imediat încătușat de polițișți. Individul a povestit că a vrut doar să se răzbune, după conflictul cu fratele său.

Pentru că ar putea izbucni un conflict în zonă, poliția a trimis mai multe echipaje pentru a se păstra ordinea.

Fetița omorâtă în Dâmbovița. Călăul a fost găsit de polițiști chiar lângă trupul ei

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au confirmat că persoana care a sunat la 112, unchiul victimei, a spus polițiștilor că el a omorât fata.

„În această dimineață polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre o crimă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat bărbatul care a sunat la 112, l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare” , a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt al IPJ Dâmbovița.

Adauga un comentariu