Titlurile zilei

Tragedie în trafic! Tânărul care a intrat pe contrasens pe Pasajul Alexandru cel Bun a murit! Ionel avea doar 18 ani și permis de conducere de o lună (Exclusiv)

Publicat: 10 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în trafic Tânărul care a intrat pe contrasens pe Pasajul Alexandru cel Bun a murit Ionel avea doar 18 ani și permis de conducere de o lună Exclusiv
Ionel Ghervan și autoturismul pe care îl conducea după momentul impactului de pe pasarela Alexandru cel Bun

Tânărul care a provocat un accident rutier pe pasajul Alexandru cel Bun a murit vineri dimineața la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Avea doar 18 ani și permis de conducere de o lună. Lipsa experienței la volan a dus către tragedie după ce mașina pe care o conducea a fost scăpată de sub control

Ionel Ghervan este tânărul care a provocat un accient rutier joi, pe pasajul Alexandru cel Bun. A fost rănit grav în urma impactului violent, iar ieri, vineri dimineața, a decedat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Tragedia s-a produs joi după-amiază, când Ionel a scăpat autoturismul marca Matiz de sub control. Avea permis de o lună, iar lipsa experienței la volan a condus la tragedie. Cert este că după ce a scăpat mașina de sub control, tânărul a fost grav rănit și a rămas încarcerat. Martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Ulterior, mai multe echipaje medicale și polițiștii au ajuns la fața locului. După ce tânărul a fost scos dintre fiarele contorsionate, a fost transportat de urgență la spital.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Politiștii rutieri au fost sesizați printr-un apel de urgență 112 despre un accident care a avut loc pe Bulevardul Alexandru cel Bun din municipiul Iași. În urma primelor cercetări la fața locului a rezultat faptul că un tânăr de 18 ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o camionetă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a tânărului șofer precum și a unui pasager din camionetă. Amândoi au fost transportați la spital. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, imediat după producerea accidentului.

Odată cu decesul tânărului, încadrarea s-a schimbat, iar acum dosarul va fi întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Mesaje de adio dureroase, postate pe Facebook

Ionel Ghervan era de loc din comuna Rafaila din județul Vaslui. Vestea morții sale s-a împânzit rapid, iar pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele de adio. Prietena tânărului a postat un mesaj cutremurător.

„Nu am cuvinte să explic ce simt acum… ce mi-ai provocat în suflet… Dumnezeu te-a luat mult prea devreme de lângă toți cei care te iubesc! Pentru mine o să rămâi mereu în inima mea! Nu pot să accept că te-am pierdut așa, că nu o să-mi iau rămas bun, nu, te țin lângă mine pentru totdeauna. Te iubesc toată viața!”, se arată în postarea făcută de prietena tânărului.

Trupul neînsuflețit al tânărului a ajuns la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt destul de clare. În urma impactului, tânărul a fost practic zdrobit și a suferit leziuni extrem de grave. Familia tânărului se pregătește acum de înmormântare. Dumnezeu să îl ierte!

Adauga un comentariu