Local

Tragedie într-o familie petrecăreață din Iași! A ars un cazan de țuică! Până și pompierii au plecat plângând – EXCLUSIV

Publicat: 07 iul. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Tragedie într-o familie petrecăreață din Iași A ars un cazan de țuică Până și pompierii au plecat plângând - EXCLUSIV
Tragedie într-o familie petrecăreață din Iași! A ars un cazan de țuică

De câteva ore s-a așternut tristețea peste o familie din Iași. După îndelungate eforturi pentru adunarea cireșelor, astăzi, când a venit ziua transformării fructelor în licoarea iubită de majoritatea moldovenilor, s-a petrecut o tragedie. Cazanul de țuică s-a aprins ca o torță!

Pompierii, cu lacrimi în ochi, au încercat să salveze măcar câteva grame de țuică, dar eforturile acestora au fost în zadar. Plâng până și cireșii din comuna ieșeană Mogoșești! Cineva să aibă în pază țuica cea de toate zilele!

Întâmplarea este una reală, însă textul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comentarii
  • .,.Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Mai termină odată cu tichetele tale de vacanță, du-te și spune-i managerului, ai curaj, nu mai umple site-ul de comentarii agramate!

  • Asta de tot spameaza cu tichetele de vacanta, sigur ai macar 5 clase? Nu te-au invatat sa scrii la scoala?
    Asta meriti daca esti analfabeta!

Adauga un comentariu