Local

Tragedie la Pașcani, județul Iași. Două persoane au murit după o coliziune dintre un camion şi o motocicletă – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Tragedie la Pașcani județul Iași. Două persoane au murit după o coliziune dintre un camion şi o motocicletă - EXCLUSIV UPDATE FOTO
Două persoane au murit după o coliziune dintre un camion şi o motocicletă

Tragedie fără margini în localitatea Pașcani din judeţul Iași unde două persoane au murit după ce motocicletă pe care se aflau a intrat într-un camion. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a preveni tragedia.

Asta în condițiile în care în județul Iași s-au produs mai multe tragedii, în ultimul an. Cea mai gravă tragedie a fost accidentul de la Lețcani în care au murit 7 persoane. Sunt multe cauze pentru care astfel de accidente rutiere se produs. Cea mai frecventă cauză este lipsa de atenție.

Două persoane de pe o motocicletă au murit la Pașcani, Iași, după ce au intrat într-un camion

În localitatea din județul Iași, Cristești, două persoane au murit după ce au intrat cu motocicleta într-un camion. Evenimentul rutier a fost unul deosebit de grav, iar cei doi tineri nu au avut nicio șansă la viață. Cei de la IPJ Iași au transmis un comunicat în care explică faptul că pe data de 19 august, în jurul orei 05.00 au fost sesizați referitor la un accident cu victime omenești. Aceștia au mai transmis faptul că două persoane au decedat, iar șoferul de pe autoutilitară nu consumase băuturi alcoolice:

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești.  Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat.  Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iași.

Nu se cunoaşte cu exactitate cum s-a produs accidentul, iar ancheta începută va aduce lămuriri în acest sens. În altă ordine de idei, la nivel de județ Iași au avut loc mai multe tragedii în care au fost implicați conducătorii de motociclete.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, reacție după ce doi tineri au murit într-un accident rutier

În contextul în care doi tineri au murit în accidentul rutier din această dimineață, în care o motocicletă a intrat în coliziune cu un camion, prof. dr. Diana Cimpoeșu a oferit o declarație. Aceasta a spus că intervenția a fost una dramatică pentru că astfel de accidente lasă urme adânci în memoria salvatorilor:

Două accidente severe în această dimineață. Primul a fost un accident în care au fost implicați un motociclist şi pasagerul din spatele lui. Un impact cu un autovehicul de mari dimensiuni. A fost trimis acolo un echipaj SAJ. Din păcate, victimele aveau leziuni incompatibile cu supraviețuirea. Este dramatic să ai o astfel de intervenție la doi tineri, 19-20 de ani, care să fie găsiți decedați. Pur și simplu persoane sănătoase cu leziuni extrem de severe secundare accidentului. Motociclismul este un sport care predispune la aceste riscuri, și de asemenea deplasarea pe motocicletă. a explica prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu a vorbit și despre accidentul rutier cu patru victime de la intrarea în municipiul Iași. Aceasta a povestit că toate persoanele sunt stabile din punct de vedere dinamic și că se efectuează investigații medicale.

Așadar, în încheiere, două persoane au murit pe o motocicletă la Iași, după ce a intrat într-un camion, lucru care ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă pentru toți conducătorii, indiferent că vorbim despre motocicliști sau simpli șoferi de mașină.

 Sursă foto: Bit-Tv Pașcani + newspașcani

Comentarii
Adauga un comentariu