National

Tragedie la Galați. Un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii

Publicat: 26 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie la Galați. Un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii
Tragedie la Galați după ce un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii.

Tragedie la Galați după ce un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii. Acesta verifica arma pentru a o pregăti de procedul tăierii porcului de Ignat.  Bărbatul de 35 de ani și-a pierdut viața după nefastul incident.

Acesta locuia în localitatea Buceşti, comuna Iveşti, judeţul Galaţi.

Tragedie la Galați. Un bărbat de 35 de ani și-a pierdut viața

Gălățeanul verifica arma pe care intenţiona să o folosească în preajma Crăciunului când s-a produs incidentul. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor incidentului.

Potrivit primelor informații bărbatul s-a autoaccidentat în locuinţa sa în timp ce verifica o armă de asomat porcii pe care o achiziţionase de pe un site. Arma s-a descărcat și l-a lovit pe bărbat în zona frontală.

Echipajul medical venit la fata locului nu a putut să îl salveze fiind nevoit să declare decesul.

Un polițist de frontieră, din Vaslui, s-a sinucis cu flexul

O alta tragedie ca la Galați a avut loc și în Vaslui. Un politist de frontieră s-a sinucis cu flexul după ce a scăpat de Coronavirus. Bărbatul trecea printr-o depresie cruntă după tratamentul anti-coronavirus care i-a fost administrat.

Apropiații consideră că această experiență l-au adus în ipostaza de a-și pune capăt zilelor. În vârstă de 43 de ani, bărbatul a fost descoperit în casa sa cu gâtul tăiat. Din primele informații se pare că polițistul se lupta cu o depresie cruntă în urma tratamentelor pe care le-a urmat pentru coronavirus.

Deși în prezent urma un tratament pentru anxietate, medicația nu l-a salvat, ba chiar l-a împins și mai mult spre gestul necugetat. Costel Hotnog era din Ranceni, nu era căsătorit și nu avea copii.

Autoritățile au anunțat că „nu sunt suspiciuni în privința decesului”, potrivit Adevărul. Vasluianul a fost descoperit în casa chiar de sora sa. Bărbatul era agent de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni, județul Vaslui.

Polițistul de frontieră stătea în aceeași curte cu părinții lui, iar în această seară fatidică urma să plece alături de o rudă pentru a vinde câteva animale. Apropiații au văzut că bărbatul nu dă niciun semne și că nu pot da nicicum de el, așa că au intrat în casă.

Oamenii au făcut o descoperire macabră: l-au găsit pe agent pe pat, într-o baltă de sânge, cu flexul care încă în funcțiune pe podea.

Tot mai multe persoane recurg la gesturi extreme dupa ce afla ca au fost infectate cu noul coronavirus.

Adauga un comentariu