Local

Tragedie la Iași! O femeie s-a aruncat de la etajul al patrulea al Maternității „Cuza Vodă“. Avea probleme psihice și mai multe tentative de suicid – UPDATE

Publicat: 16 feb. 2020

În această dimineață, în jurul orei 6.00, o femeie care a născut, fondul depresiei post natale, s-a aruncat de la etajul al patrulea al Maternității „Cuza Vodă“.

UPDATE: Femeia, cunsocută cu probleme psihice, ascundea o poveste tulburătoare. La vârsta de 18 ani, aceasta și-a găsit mama decedată în cadă. De atunci, a încercat nenumărate soluții pentru a scăpa de depresie. Problema psihică s-a intensificat de la an la an, aceasta având două tentative de suicid și nenumărate internări la Institutul de Psihiatrie „Socola“. Se pare că cel de-al treilea impuls a avut un final tragic. Chiar în dimineața zilei în care ar fi trebuit să se externeze, împreună cu băiețelul ei,  aceasta s-a sinucis.

UPDATE: „Femeie în vârstă de aproximativ 33 ani, lehuză, născuse pe data de 12 februarie. Medicii au încercat timp de o oră să o resusciteze, dar din nefericire, au fost nevoiți să declare moartea femeii“, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Știrea inițială

La fața locului a intervenit un echipaj de terapie intesivă.

 

Vom reveni cu amănunte.

Adauga un comentariu