Titlurile zilei

Tragedie! O familie care a trecut pe la racla Sfintei Parascheva a murit într-un cumplit accident rutier – FOTO

Publicat: 14 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie O familie care a trecut pe la racla Sfintei Parascheva a murit într-un cumplit accident rutier - FOTO
Familie distrusă într-un accident rutier

Patru persoane din Roznov, județul Neamț, și-au pierdut viața în dimineața zilei de 13 octombrie 2022, într-un cumplit accident rutier. Familia compusă din cinci membri se întorcea de la pelerinajul Sfintei Parascheva, când autoturismul ce se deplasa pe drumul județean 208, ajuns în intersecția cu DN2 – E85, pe drumul dintre Roman și Târgu Frumos, a intrat în coliziune cu o dubă. Doar un tânăr de 14 ani a supraviețuit

În apropierea comunei Tețcani, pe drumul dintre Roman și Târgu Frumos, în jurul orei 3:30, polițiștii au fost solicitați să intervină după ce o autoutilitară a acroșat un autoturism. În urma evenimentului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un lan de porumb.

În autoutilitară se afla doar conducătorul auto, iar în autoturism se aflau 5 persoane, trei copii și doi adulți. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că victimele din mașină erau încarcerate, în stare de inconștiență. După ce au fost descarcerate, echipajele SAJ și SMURD le-au preluat și au început manevrele de resuscitare. Alina și Marius C., alături de fetița de 9 ani și nepotul de 11 ani, au decedat ulterior, singurul supraviețuitor, băiatul de 14 ani, fiind transportat de urgență la spital.

Familie distrusă într-un accident rutier

Sfârșit tragic pentru o familie care se întorcea de la pelerinajul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva. Doi soți, băiatul lor, în vârstă de 9 ani, dar şi un nepot cu doi ani mai mare, au pierit într-un grav accident petrecut pe Drumul European E85, în apropierea localităţii Săbăoani din Neamţ. Singurul din familie care a supravieţuit este băiatul cel mare al celor doi soţi, fiind dus cu elicopterul la spital. Tragedia a avut loc după ce maşina în care se aflau cei cinci s-a lovit violent de o dubă condusă de un bărbat de 57 de ani din Prahova. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU de la spitalul din Roman.

Se pare că tatăl băiatului ar fi fost cel vinovat. Când a ieşit de pe un drum secundar pe Drumul European 85, cunoscut pentru accidente grave, nu s-ar fi asigurat.

Veneau de la pelerinajul Sfintei Parascheva

Familia din Neamț se întorcea de la Iași, unde a venit să se închine la Sfânta Parascheva, polițiștii rutieri confirmând acest lucru.

„Persoanele decedate aveau 35 de ani – tatăl, 31 de ani – mama, 9 ani – fetița lor și 11 ani – un nepot. Colegii de la Rutieră au spus că, într-adevăr, veneau de la pelerinaj, de la Iași. Au luat legătura cu familiile lor, erau din Roznov”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Neamț.

Între fiarele care au mai rămas în urma acestui accident s-au găsit inclusiv icoane de la pelerinaj. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Adauga un comentariu