Local

Tragedie! Sorin Constantin Enghel, comandantul Aeroclubului Iași, a murit într-un un accident de parașutism. Se antrena – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 24 sept. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Tragedie Sorin Constantin Enghel comandantul Aeroclubului Iași a murit într-un un accident de parașutism. Se antrena - EXCLUSIV UPDATE
Tragedie! Sorin Constantin Enghel, comandantul Aeroclubului Iași, a murit într-un un accident de parașutism

Comandantul Aeroclubului Iași, Sorin Constantin Enghel, a murit după un tragic accident de parașutism în Polonia. Acesta s-a stins în urma unui accident ieri după amiaza.

UPDATE: Pentru moment trupul lui Sorin Engel este încă in spital. Nu s-au organizat niciun fel activități comemorative. În scurt timp se vor face aceste demersuri. Menționăm că familia și apropiații încep demersurile necesare repatrierii trupului neînsuflețit.

UPDATE: 

Domnul Sorin Engel, comandant al Aeroclubului Teritorial Alexandru Matei Iași, s-a stins din viață într-un tragic accident de parașutism, în Polonia, unde se antrena pentru a pune voalura tricoloră într-o formație care intenționa să stabilească un nou record european.
A fost un om deosebit, cu multă experiență, instructor de parașutism cu o experiență de peste 4000 de salturi, coordonatorul Lotului Național de Parașutism, unul dintre membrii fondatori ai formației demonstrative Blue Wings, un model de profesionalism.

Dumnezeu să îl ierte!

Plane Spotters Iasi transmite familiei îndurerate sincere condoleante!

Constantin Sorin Enghel a fost Comandant al Aeroclubului din Iasi, dar si instructor de parasutism.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu