National

Tragediile continuă pe litoral. O femeie, distrusă de durere după ce soțul ei s-a înecat

Publicat: 31 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragediile continuă pe litoral. O femeie distrusă de durere după ce soțul ei s-a înecat
Tragediile continuă pe litoral. O femeie, distrusă de durere după ce soțul ei s-a înecat

Tragediile continuă pe litoral. Weekendul acesta, turiștii care se aflau pe plajă au avut parte de momente dramatice. Doi barbați au murit înecați, iar alte 17 persoane au fost salvate în ultimul moment. ISU Constanţa a postat pe pagina de Facebook o fotografie care surprinde momentul tragic cand o femeie isi plangea barbatul care s-a inecat in statiune Neptun.

Imagini dramatice s-au derulat sub ochii turiștilor aflați weekendul acesta pe litoral. O femeie își plângea bărbatul, care s-a înecat în Neptun.

Doi bărbaţi au murit înecaţi în acest weekend pe litoral, iar alte 17 persoane au fost salvate în ultimul moment. De asemenea, sute de turişti au fost scoşi din valuri, înainte să se producă şi alte tragedii.

Tragediile continuă pe litoral. O femeie, distrusă de durere după ce soțul ei s-a înecat

ISU Constanţa a postat pe pagina de Facebook o fotografie care surprinde momentul tragic în care salvatorii părăsesc cu capul în pământ una dintre operaţiuni.

Autoritățile au dorit să transmită un semnal de alarmă pentru toți cei care merg pe litoral.

„Nu trebuie decât sa fim atenți”
„O imagine care vorbește de la sine. Una dintre familiile distruse, paramedici care, după zeci și zeci de minute în care au luptat sa salveze o viata, pleacă capul în fața neputinței. Numai în acest week-end pompierii paramedici cu ambulanțe SMURD, șenilate, echipaje medicale cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, scafandrii inspectoratului, un echipaj aer-medical, salvamari au depus eforturi susținute pentru cautarea/salvarea/acordarea primului ajutor medical pentru 17 persoane aflate în pericol de înec pe litoralul românesc.

Din păcate, doi bărbați au decedat! Este o imagine pe care, din păcate, am văzut-o din ce în ce mai des. Nu trebuie decât sa fim atenți la steagurile arborate de către salvamari, sa le ascultam sfaturile când ne spun sa nu intrăm în mare sau când spun sa nu ne îndepărtăm.

Totul depinde numai de noi!!! Haideți sa fim responsabili!! Atunci când încercăm sa facem acte de teribilism singura imagine pe care trebuie sa o avem în fata ochilor este aceea a copiilor /părinților /prietenilor noștri care rămân în urmă. Viata e frumoasa, merita trăită responsabil!”, a transmis ISU Constanţa.

Tânăr salvat de la înec de oameni, bătut de tatăl său! Şi bătut şi aproape de înec

Momente bizare în staţiunea turistică Eforie Nord din Constanța. Un tânăr care a fost salvat de la înec a fost ulterior bătut de tatăl acestuia. Tânărul a fost salvat de la incec de doi bărbaţi, iar imediat după misiunea de salvare, tânărul a ajuns să ia bătaie de la tatăl acestuia. Imediat după ce a ajuns pe malul mării, tânărul a intrat în ” mainile” părintelui grijuliu. Incidentul a fost văzut de zeci de turişti care se aflau în zonă. Părintele a vrut, cel mai probabil, să îi dea o lecţie tânărului.

Dacă nu ar fi de plâns, sigur ar fi de râs. Cam aşa s-ar putea spune despre incidentul petrecut la Eforie Nord în aceste zile. replicaonline.ro menţionează cazul unui băiat care, după ce a fost salvat de la înec a fost bătut de tatăl lui imediat după ce a ajuns pe mal. În loc să se bucure de câteva momente de linişte, băiatul a primit o bătaie exemplară.

Conform informaţiilor date de presă locală se pare că tânărul se aventuare în valurile tulbure ale Marii Negre. Între timp, din cauza curenţilor puternici, acesta nu a mai putut înota. Totuşi, norocul acestuia a fost ca doi bărbaţi care l-au văzut, au sărit imediat în ajutor. Ajuns la mal, tânărul a avut parte de o surpriză şi mai neplăcută. În loc ca familia să îl consoleze, să îl încurajeze, acesta s-a trezit cu o bătaie exemplară din partea tatălui care, cel mai probabil, a vrut să îi dea o lecţie în faţa a zeci de oameni.

Cel care l-a ajutat pe salvamar să îl scoată a încercat să îi ia apărarea copilului însă nu a putut sta în calea tatălui nervos. În loc să îi ofere atenție pentru a se putea liniști după sperietură trasă, bărbatul a decis că „bătaia e ruptă din rai” și dacă îi „dai două” se învață și nu mai face.

Adauga un comentariu