National

Doi frați care se aflau la pescuit au murit după ce s-au electrocutat și au căzut în apă

Publicat: 15 aug. 2020
ALT=«Doi frați au murit după ce s-au electrocutat și au căzut în apă»
Doi frați au murit după ce s-au electrocutat și au căzut în apă

Tragedie pentru o familie din Mangalia. Doi frați care se aflau pe o baltă la pescuit au decedat după ce s-au electrocutat și au căzut în apă. Oamenii legii au deschis dosar penal. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Cei doi bărbați aveau 48, respectiv 50 de ani. Deși după ce au fost scoși din apă și s-au efectuat manevrele de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru aceștia. Echipa de intervenție a declarat deccesul.

„Bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit pe un luciu de apă din extravilanul municipiului Mangalia iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, însă din nefericire și acesta s-a înecat”, spun reprezentanții Poliției Constanța.

Polițiștii au întocmit un dosar penal de cercetare penală.

Adolescentul care s-a electrocutat încercând să facă un selfie a murit

Un adolescent de 15 ani a ars de viu în gară după ce s-a urcat pe un vagon. Adolescentul care a încercat să facă un selfie a murit. Băiatul suferise arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului. Imediat după producerea incidentului, copilul a fost transportat la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iaşi.

Adolescentul care s-a electrocutat încercând să facă un selfie a murit

Adolescentul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sf. Maria din Iaşi după ce a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Adolescentul încercare să îşi facă un selfie şi s-a urcat pe un vagon de tren aflat la Gara din Pașcani. Medicii afirmau la acea dată ca tânărul piedea mult sânge şi avea nevoie de intervenţii chirurgicale.

Pe data de 12 iulie, Alexandru se plimba cu bunicul său. Tânărul și-a rugat bunicul să-i dea niște prune din copac, moment în care s-a urcat pe un vagon. În câteva momente, din cauza formării unui arc electric, corpul băiatului a fost cuprins de flăcări. Acesta a căzut la pământ sub privirile disperate ale bunicului său, care l-a resuscitat până la venirea ambulanței. Alexandru, internat de două săptămâni la Spitalul „Sf. Maria” din Iași cu arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului.

„Pacientul a suferit arsuri de pe 70% din suprafaţa corpului. Am făcut tot ceea ce ne-a stat în putinţă pentru a-l salva. A decedat, din păcate, luni după amiază după ce a suferit complicaţii de natură infecţioasă, insuficiență multiorganică, a fost ventilat mecanic şi i s-a efectuat hemofiltrare.”, spune dr. Lucian Cernahovschi, purtător de cuvânt al Spitalului de copii Sfânta Maria Iaşi.

Anunţul trist a morţii a venit de la mama acestuia

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, mama băiatului a anunţat faptul că tânărul a pierdut lupta. Mami şi tati te vor iubi mereu a scris mama copilului pe Facebook. Mesajul a stârnit un val de reacţii, fiind multe mesaje de condoleanţe

„Prinţişorul nostru a pierdut lupta cu viaţa… A luptat până în ultimul moment. E sus în Cer alături de îngeri… Vei fi mereu alături de mami şi tati, care te vor iubi şi dincolo de cer. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Drum lin spre cer”

Adauga un comentariu