Actualitate

Traian Băsescu a hotărât! Ce schimbare va face fostul președinte în această campanie

Publicat: 24 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Traian Băsescu a hotărât Ce schimbare va face fostul președinte în această campanie
Traian Băsescu a hotărât! Ce schimbare va face fostul președinte în această campanie

Traian Băsescu a hotărât! Deoarece candidează la Primăria Capitalei, fostul președinte a decis să nu-și mai atace adversarii politici în campanie. Cu toate acestea, Băsescu a subliniat că nu se va lăsa mai prejos dacă va fi atacat de contracandidații săi.

“A venit timpul să spunem ce-i de făcut, să spunem ce nu s-a făcut știe tot bucureșteanul. Dar ce nu s-a făcut și trebuie făcut, asta trebuie să afle de la fiecare candidat. Vremea campaniilor agresive, cu atac la contracandidați, este depășită. Românii par sătui de dispute!”, a spus Traian Băsescu, într-un interviu pentru Libertatea.

Traian Băsescu arată că nu se va abține sub nicio formă să riposteze, dacă va fi atacat.

”Stați puțin, pentru asta aștept să primesc primul atac și nu aș vrea să fiu în pielea celui care va primi riposta. Nu eu voi fi cel care va iniția atacurile, dar dacă cineva va crede că va putea duce campania atacându-mă, va avea parte de o ripostă corespunzătoare”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu vorbește despre debutul anului școlar: ”Vom avea o transmitere a bolii de nedescris”. Traian Băsescu a hotărât!

Duminică seara, fostul președinte al României a criticat modul în care guvernanții s-au preocupat de redeschiderea școlilor, arătând că pe timpul verii nu s-a făcut mai nimic.

„Spre exemplu, acum începe şcoala şi ei acum se agită, Deci nu s-au agitat o vară întreagă-. Ei acum pregătesc dascălii pentru curriculul online.

Dacă micșorezi curricula găsești modalităţi de substituire. Nu au făcut nimic iar mâine poimâine vor spune, școlile să se descurce.”, a afirmat fostul președinte.

El este de părere că numărul de cazuri va crește alarmant, odată cu începerea școlii. De asemenea, Traian Băsescu adaugă o listă de lucruri pe care Guvernul le-ar fi putut face, dar nu le-au făcut. Acesta este de părere că începutul de an școlar va fi un ”dezastru pentru copii şi familii”.

”Vom avea o transmitere a bolii de nedescris. Aveam primării ce aveau posibilitatea de a pregăti structuri modulare pe post de clase. Nu au făcut nici asta. E greu să mai descrii incompetenţa şi lipsa de viziune a acestui guvern.

Să nu credeți că dacă ar veni trupa lui Ciolacu ar fi mai bine.

Şi acolo incompetența e cât cuprinde, la PSD: Marea problemă acum ca Guvernul să cheme doi, trei, cinci oameni care să le dea idei după ce toată vara s-au ținut de propagandă despre cât de buni sunt ei, despre cum au salvat țara.

Mai bine pregăteau cadrele didactice să predea la distanţă, să pregătească acoperirea rețelelor în zonele rurale pentru același motiv sau se puteau interconecta la rețeaua optică a Trans Electrică sau a CFR.

Nu au făcut nimic și acum se pregătesc cuc aparatul de propagandă cât de bine fac ei şi cum ratam din cauză nu știu cui debutul de an școlar. Acest debut de an școlar nu poate fi altceva decât un dezastru pentru copii şi familii”, a spus Traian Băsescu.

Adauga un comentariu