Actualitate

Traian Băsescu vorbește despre debutul anului școlar: ”Vom avea o transmitere a bolii de nedescris”

Publicat: 23 aug. 2020
Traian Băsescu
Primăria Capitalei că planul lui Dan Barna este ca acesta să nu câștige alegerile

Traian Băsescu vorbește despre debutul anului școlar: ”Vom avea o transmitere a bolii de nedescris”. Duminică seara, fostul președinte al României a criticat modul în care guvernanții s-au preocupat de redeschiderea școlilor, arătând că pe timpul verii nu s-a făcut mai nimic.

„Spre exemplu, acum începe şcoala şi ei acum se agită, Deci nu s-au agitat o vară întreagă-. Ei acum pregătesc dascălii pentru curriculul online.

Dacă micșorezi curricula găsești modalităţi de substituire. Nu au făcut nimic iar mâine poimâine vor spune, școlile să se descurce.”, a afirmat fostul președinte.

Traian Băsescu vorbește despre debutul anului școlar: ”Vom avea o transmitere a bolii de nedescris”

El este de părere că numărul de cazuri va crește alarmant, odată cu începerea școlii. De asemenea, Traian Băsescu adaugă o listă de lucruri pe care Guvernul le-ar fi putut face, dar nu le-au făcut. Acesta este de părere că începutul de an școlar va fi un ”dezastru pentru copii şi familii”.

”Vom avea o transmitere a bolii de nedescris. Aveam primării ce aveau posibilitatea de a pregăti structuri modulare pe post de clase. Nu au făcut nici asta. E greu să mai descrii incompetenţa şi lipsa de viziune a acestui guvern.

Să nu credeți că dacă ar veni trupa lui Ciolacu ar fi mai bine.

Şi acolo incompetența e cât cuprinde, la PSD: Marea problemă acum ca Guvernul să cheme doi, trei, cinci oameni care să le dea idei după ce toată vara s-au ținut de propagandă despre cât de buni sunt ei, despre cum au salvat țara.

Mai bine pregăteau cadrele didactice să predea la distanţă, să pregătească acoperirea rețelelor în zonele rurale pentru același motiv sau se puteau interconecta la rețeaua optică a Trans Electrică sau a CFR.

Nu au făcut nimic și acum se pregătesc cuc aparatul de propagandă cât de bine fac ei şi cum ratam din cauză nu știu cui debutul de an școlar. Acest debut de an școlar nu poate fi altceva decât un dezastru pentru copii şi familii”, a spus Traian Băsescu.

Fostul președinte, despre pandemie: ”Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca”

Duminică seara, Traian Băsescu a vorbit despre modul în care oamenii din Guvern au procedat cu situația pandemiei în România. De asemenea, fostul președinte a adus în discuție faptul că oamenii ar trebui să nu se mai bazeze pe nimeni și să se apere singuri de riscul infectării cu noul coronavirus.

„Mulți dintre vorbitorii de la început nu citiseră, nu se informaseră dar vorbeau. Era de ajuns să citești să vezi ce e în China. Că nu e guturai, că nu moare virusul de la călduri. Am avut parte de diletanți ce nu au înțeles responsabilitatea funcţiilor.

Una e când ieși și spui în cor bătând câmpii ca nu e niciun pericol iar acum vrei să îi bagi pe români în case. E greu să mai fii credibil acum după debutul avut”, a spus Băsescu referitor la guvernanți.

 

Adauga un comentariu