National

Traian Băsescu, atac dur la adresa Gabrielei Firea: ”Uitaţi-vă la faţa ei. E schimonosită de ură, de răzbunare.”

Publicat: 29 sept. 2020
Traian Băsescu, atac dur la adresa Gabrielei Firea: ”Uitaţi-vă la faţa ei. E schimonosită de ură, de răzbunare.”
Traian Băsescu, atac dur la adresa Gabrielei Firea: ”Uitaţi-vă la faţa ei. E schimonosită de ură, de răzbunare.”

Traian Băsescu este de părere că dacă Gabriela Firea ar mai fi câștigat încă un mandat, ar fi executat pe toată lumea și ar fi trecut în fruntea PSD-ului.

„Ar fi executat pe toată lumea dacă ar fi câştigat Primăria Capitalei. Ciolacu era aproape istorie azi. Uitaţi-vă la faţa ei. Ce vedeţi? E schimonosită de ură, de răzbunare. Femeia asta a debitat nişte prostii în mandatul ei dincolo de orice limită. Zicea că vrea să ia CET-urile. Cele 5 CET-uri sunt instrumentele cu care se reglează sistemul energetic naţional. Cum să i le dai lui Firea?”, a afirmat Băsescu la emisiunea România9 de la TVR.

Gabriela Firea își recunoaște înfrângerea: „Dacă aș fi câștigat încă un mandat, mi-ar fi fost aproape imposibil să-l exercit”

Luni, 28 septembrie, Gabriela Firea a realizat un bilanț al activității sale la Primăria Generală a Capitalei, după ce duminică a pierdut în fața lui Nicușor Dan la alegerile locale.

„E ultima mea intervenție în calitate de Primar General. Am predat totul ca să las lucrurile în ordine. Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am vrut să fac prea multe dintr-odată. Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa. Dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în CGMB, întrucât partidele de dreapta dețin majoritatea mandatelor iar proiectele ar fi fost imposibil de realizat” a estimat ea, într-o declarație transmisă live, pe Facebook.

„Las în urmă proiecte de un miliard de euro, bani europeni, care trebuie doar atrași”, a spus Firea.

Firea a transmis și o serie de motive, din cauza cărora a pierdut locul pentru un nou mandat.

„Dreapta s-a unit, au susținut un singur candidat. Centrul-stânga nu s-a coagulat, am fost dezbinați … Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ce a ținut de ei să mă lovească, cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepți mai ușor critici, când cei din familia ta politică te lovesc pe la spate e mai dureros.”

Fostul primar al Capitalei nu a precizat cu ce se va ocupa în continuare.

„Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele. Voi fi vocea oamenilor. Nu știu ce decizie voi lua și încolo mă voi îndrepta. Întreaga mea energie va fi ca dumneavosstră să vă fie puțin mai bine. Am venit în politică doar pentru a munci și cred că acest lucru îl recunosc și adversarii mei”. a concluzionat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Poate e mai bine așa. Dacă aș fi câștigat, era imposibil să-mi duc mandatul fără majoritate

Gabriela Firea a declarat luni că poate este mai bine că nu a câștigat alegerile pentru că ar fi fost „imposibil” să-şi exercite mandatul cu o majoritate ostilă PNL-USR-PLUS în Consiliul Genereal.

„În Consiliul General, majoritatea va fi asigurată de PNL, USR și PLUS, au mai mult decât majoritatea simplă. Până la urmă, cu toată suferinţa de moment, poate e mai bine că se întâmplă lucrurile aşa. Dacă primeam al doilea mandat era aproape imposibil de realizat pentru că nu aveam susţinere în CGMB şi orice proiect ar fi fost blocat. Tot ce am realizat în aesti 4 ani s-a bazat pe majorităţi PSD-ALDE, iar în anumite chestiuni punctuale am mai primit voturi de la PNL și PMPM. Nu am ce să îmi reproşez decât că poate am vrut să fac prea multe dintr-o dată. Am început prea mai multe fronturi, asta e un reproş”, a declarat Gabriela Firea.

Comentarii
  • Dar javra ordinară sa uitat la moaca lui —-să vadă cît de schimonosit e —–trebuie să se uite în stînga ca să vadă în dreapta ——

  • Cum poate sa jignesca BETIVUL ASTA Securitoid un Om.Mai JAVRA ORDINARA( au spus politistii) mai ai tupeu sa vorbesti !!!!!!! Ai scapato de parnaie pe UDREA si acum te dai cinstit.CIOCU mic !!!! BANDIT .BASE SPARROW pirat de BUTOI.Tu mergi si preda cum se bea Wisikiiiii ca asta stii ff bine

Adauga un comentariu