Sport

Transfer de top la FCSB! Gigi Becali l-a convins pe Andrei Chindriș să plece de la Botoșani

Publicat: 01 mai 2020

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a anunțat într-o dicuție exclusivă cu Telekom Sport că e gata să-l vândă pe Andrei Chindriș (21 de ani) la FCSB. Omul cu banii de la formația din Moldova e gata să asculte ofertele lui Gigi Becali, după ce a refuzat să negocieze cu patronul FCSB înainte de Paște. Chindriș e o dorință mai veche a omului de afaceri din Pipera.

Când ar putea ajunge Andrei Chindriș la FCSB

Gigi Becali și Valeriu Iftime discută de mai mult timp, personal sau prin intermediul presei, transferul lui Andrei Chindriș. Patronul FCSB caută înlocuitor pentru Bogdan Planic, Iftime ține la preț, iar până în acest moment nu s-a ajuns la nicio înțelegere. Totuși, acum, omul cu banii de la FC Botoșani a scăzut pretențiile, având în vedere și pandemia de Coronavirus, și e gata să-l vândă pe Chindriș la FCSB.

„I-am dat un mesaj domnului Becali, că suntem disponibili să discutăm acum transferul lui Andrei la FCSB , în condițiile în care Andrei are o discuție cu FCSB și povestește condițiile ca el să fie de acord să plece sau nu. Era de datoria mea să încep (n.r. – discuțiile), pentru că eu le-am oprit atunci, eu am spus că nu fac afaceri în săptămâna patimilor. După asta, trebuia să dau un mesaj, din politețe.
O ofertă, fie ea și de 600.000, sau cât am să cer eu acum la domnul Becali, este o ofertă bună”, a spus Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

Concurență din Spania și Belgia pentru Becali!

Andrei Chindriș e unul dintre cei mai buni fundași tineri din Liga 1, dacă nu cel mai bun, iar Gigi Becali are concurență în ceea ce privește transferul său. Deși îl dorește de mai mult timp, Becali ar putea să nu pună mâna pe fotbalistul U21, deoarece acesta e dorit și în Spania sau Belgia. A anunțat Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport, după discuțiile cu impresari care au legături în zonele respective.

Totuși, Iftime e sigur că, dacă FCSB și Andrei Chindriș bat palma, cele două cluburi nu vor avea probleme să ajungă la o înțelegere. De-a lungul timpului, Gigi Becali a cumpărat mai mulți jucători de la FC Botoșani, precum Cătălin Golofca, Mihai Roman, Olimpiu Moruțan, Andrei Miron sau Răzvan Oaidă.

„Nu e niciun fel de secret, la ora actuală există certe discuții cu doi impresari, unul pentru Spania și unul pentru Belgia, care mă bat la cap că vor face niște minuni și… Nu spun asta ca să întețesc focul în relația mea cu FCSB, nu vreau să forțez nimic. Doar vreau să povestesc că revin la ultima discuție pe care am avut-o cu FCSB și continuăm transferul. Dacă se poate, asta înseamnă că eu în principiu accept niște variante pe care le-a discutat reprezentantul meu cu domnul Becali, urmează ca domnul Becali sau FCSB să discute cu Andrei. Dacă se înțelege cu jucătorul, partea noastră eu zic că are soluție”, a spus Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

27 de meciuri a jucat Andrei Chindriș la FC Botoșani în acest sezon
800.000 de euro este cota de piață a fundașului în prezent, conform transfermarkt.com

Adauga un comentariu