WoW!

Tratament naturist pentru pietre la rinichi. Cum scapi de ele

Publicat: 16 oct. 2020
imagine cu mei care dizolva pietre la rinichi
Rețeta bătrânească de mai jos e pe bază de mei și dă rezultate în 15 zile

Mulţi oameni au disconfort şi ajung la spital din cauza pietrelor la rinichi. E foarte uşor să te programezi la o intervenţie chirurgicală, pentru eliminarea lor, dar ideal e să apelezi la o metodă nedureroasă. Îţi propunem astăzi un tratament naturist pentru pietre la rinichi.

Metoda aceasta e folosită de foarte mulţi ani în medicina tradiţională. Din câte se pare, şi-a demonstrat eficienta. Ea funcţionează pe bază de cereale.

Tratament naturist pentru a scăpa de pietrele de la rinichi

Cerealele te vor ajuta să elimini pietrele din tractul urinar şi vei scăpa de infecţia căilor urinare. Iată şi alte motive pentru care metodă este eficientă şi recomandată de multe persoane:

  • dizolvă pietrele nu doar de la rinichi, ci şi din vezica urinară;
  • elimină nisipul şi mucoasa urinară;
  • tratează cistita.

De ce e recomandat tratamentul? În primul rând, pentru că tratează problemele renale. În al doilea rând, pentru că are o valoare nutritivă ridicată şi, de menţionat, te vindecă fără să aibă efecte secundare. Acest tratament naturist pentru pietre la rinichi are la bază meiul.

Metoda corectă de pregătire a tratamentului

Clăteşte 200 gr de mei în apă cald. Scurge-l şi pune-l într-un borcan de 3 litri, pe care îl vei umple cu două treimi de apă caldă. Acoperă borcanul cu capacul, agită-l bine şi înveleşte-l în ceva gros. Ţine-l aşa peste noapte. A doua zi dimineaţă mai agită o dată borcanul. După aceea scurge meiul de lichidul alb opac. Lichidul bea-l în cursul zilei.
Din crupele de mei rămase poţi prepara un mic dejun sănătos. La o cană de crupe pune 3 pahare de apă şi condimentele preferate. Lasă să fiarbă pentru un sfert de oră.
Remediul descris mai sus se prepară în fiecare seară pentru ziua următoare. După aproximativ 15 zile ar trebui să dea rezultate, adică pietrele să se macine şi să fie eliminate prin tractul urinar.

Comentarii
  • Pietrele la rinichi se elimina usor cu tamaie naturala nearomatizata deci .Timp de 10 zile luati dimineata pe stomacul gol o cantitate de tamaie , echivalentul unui sambure de maslina medie , cu 250 ml de apa fara insa sa atingeti dantura .Dimensiunea pietrei „incapatanate” in cazul meu era de 4 mm si nu a cedat la naturiste decat cu tamaie . P.S. Rezultatele le-am confirmat si ecografic impartasindu-i si medicului solutia gasita . O zi buna sa aveti

Adauga un comentariu